Search icon

De Pauwergirls

De Pauwergirls

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

De Pauwergirls brengen muziek met een knipoog en een snufje theater, rondom hun oude radio uit 1952! Ook in de sfeervolle wintermaanden hebben zij een hartverwarmend programma... Een feest der herkenning met veel bekende liedjes, die de Pauwergirls driestemmig zingen. Vaak met een grapje of een verrassende inval. De 'meisjes van de radio' zijn flexibel. Met hun oude radio op wielen kunnen ze rondlopen, zingen bij de entree en zowel binnen als buiten optreden. Daarnaast beschikken ze over goede geluidsapparatuur, waarmee ze extra decibellen kunnen produceren mocht dat nodig zijn. Geschikt voor een groter gezelschap of om de voetjes van de vloer te krijgen. De 'meisjes van de radio' hebben ook een volledig theaterprogramma, mocht dat passen bij de gelegenheid en de locatie en zijn gewend om op zeer diverse plekken op te treden. De Pauwergirls maken hun programma's graag op maat. Ook voor de sfeervolle Decembermaand hebben zij een mooi en passend repertoire. Daarnaast hebben ze een interactieve radioquiz met vragen over liedjes van wat langer geleden. Act verdeeld in 3x45 minuten binnen 3 uur.
Shows
De Pauwergirls
De Pauwergirls

Prijs op aanvraag

Genres
Allround

Video’s
 • Witte pakken mannen
  Witte pakken mannen

  Vanaf700 Ontvangstacts

 • Bloem & Bloempje
  Bloem & Bloempje

  Vanaf595 Ontvangstacts

 • Firma de Kuus
  Firma de Kuus

  Op aanvraag Ontvangstacts

De Pauwergirls boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Pauwergirls online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Pauwergirls net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Ontvangstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Pauwergirls beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Pauwergirls liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Pauwergirls wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Pauwergirls boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Ontvangstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.