Search icon

De Pintermannen

De Pintermannen

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze 3 heren doen al een tijdje mee in het feestcircuit. Van kleine zaaltjes tot aan megatenten en festivals. Ze maken er altijd een feest van en weten het publiek dan ook helemaal gek te krijgen. Na jaren lang al solo aan het werk te zijn geweest hebben zij besloten de krachten de bundelen. Ze stonden al wel vaker samen op het podium gestaan en dat smaakte naar meer! In 2016 besloten zij het carnavalsnummer ”Ik geef een rondje” uit te brengen. Dit smaakt naar meer en de jongens hopen dan ook een gezellige tijd tegemoet te gaan! Nu zijn ze dan eindelijk als act te boeken. Met confetti, muziek en een hoog entertainment gehalte gaan zij het feestgedruis tegemoet. Bent u er ook bij?
Shows:
 • De PintermannenVanaf995
Genres
CarnavalFeest

Videos
 • Lucas en Gea
  Lucas en Gea

  Op aanvraag Zanggroepen

  Levenslied / volks
 • Lois Lane
  Lois Lane

  Op aanvraag Zanggroepen

  DiscoPop
 • 2 Rumble
  2 Rumble

  Vanaf875 Zanggroepen

  Dance ClassicsLevenslied / volks

De Pintermannen boeken doe je zelf!

Zanggroepen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Pintermannen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Pintermannen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Pintermannen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Pintermannen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.