Search icon

De RetroShow

De RetroShow

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Compleet, populair, avondvullend entertainment. De grootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Een feest der herkenning en doorgaans één grote “OJAAAAAA!?!” avond. Van de hak op de tak en in de vijfde versnelling door alle genres. Gebracht door de dj’s die hun vak verstaan en die vaak net die klappers weten te vinden die je eigenlijk alweer vergeten was maar waarvan je blij wordt ze weer te horen! Ter illustratie: Lekker dansen en meezingen met de Spice Girls. Hakkend en twistend via Paul Elstak en Chubby Checker naar de Pointer Sisters en de longen uit je lijf te schreeuwen met Marco Borsato. Daarna speel je gewoon net zo makkelijk nog even een stevig potje luchtgitaar met Bon Jovi en loop je ook nog even de olifantenpolonaise met George Baker. Waarom ook niet!? Begin maar vast met je warming-up. Vier uur lang schaamteloos losgaan met de Retroshow is niet niks, het lijkt wel topsport! De Retroshow • 100% Feestgarantie • Compleet • Veelzijdig • Populair • Een feest der herkenning Breed inzetbaar • Bedrijfsevenementen • Festivals • Buitenpodia • Feesttenten • Themafeesten
Shows
De RetroShow
De RetroShow

Prijs op aanvraag

Genres
DanceEighties / 80´sNineties / 90`sPopRockZeroes / oo`s

Videos
 • Loco Loco Discoshow
  Loco Loco Discoshow

  Vanaf2500 Allround

  AllroundDance
 • Amuze
  Amuze

  Vanaf755 Allround

  AchtergrondmuziekPop
 • The Cover Sensation (Feest - en Partyband)
  The Cover Sensation (Feest - en Partyband)

  Vanaf1600 Allround

  AllroundBlues
De RetroShow boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De RetroShow online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De RetroShow net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De RetroShow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De RetroShow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De RetroShow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De RetroShow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.