Search icon

De Rockstieren

De Rockstieren

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Rockstieren spelen een mix de goeie ouwe rock & roll, evergreens, meezingers en boerenrock. Alle nummers zijn bekend bij het grote publiek. Ze zijn herkenbaar, vrolijk en nodigen uit om mee te zingen en te dansen. En als je niet (meer`) kunt dansen dan noemen we dat hossen! Vaak nog veel mooier. De Rockstieren voelen zich het meest thuis in feesttenten op het platteland. Maar ook in kroegen, zalen en op een festival of openlucht podium op een dorpsfeest staan ze hun mannetje. Optredens in cafes doen ze alleen in de winter als het buiten te koud is voor stieren. De Rockstieren hebben naast feesttenten ook ervaring met het spelen op bedrijfsfeesten, bruiloften en ja zelfs op het carnaval. Hiervoor zijn ze zelfs al meerdere keren afgereisd naar Brabant en Limburg. Word je 30, 40, 50 of 60 ? Dan komen wij ook graag langs op jouw verjaardag. We kunnen dan in een kleinere vorm een betaalbaar feestje bouwen. De Rockstieren hebben een avondvullende show maar kunnen ook prima een voorprogramma zijn bij een grotere band. De Rockstieren speelden maar liefst 3 keer in het voorprogramma van NORMAAL. Daarnaast deelden ze het podium met o.a. Mooi Wark, Bokkers, Old Nijs en BZB.
Shows:
 • De RockstierenPrijs op aanvraag
Genres
FeestRock

Videos
 • 1St Call The Dj
  1St Call The Dj

  Vanaf2195 Coverbands

  DiscoEighties / 80´s
 • De Caraband
  De Caraband

  Vanaf1696 Coverbands

  Allround
 • FUNHOUSE
  FUNHOUSE

  Vanaf1415 Coverbands

  DanceDance Classics

De Rockstieren boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Rockstieren beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Rockstieren liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Rockstieren wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Rockstieren boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.