Search icon

De Rode Lopers

De Rode Lopers

Bands
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Rode Lopers spelen en zingen geheel op akoestische wijze de allerbeste hits. Met een rijdend drumstel, contrabas en gitaar kunnen de mannen geheel mobiel jouw evenement verzorgen van prachtige muziek. Met de allergrootste hits, van de beste rock klassiekers tot aan gevoelige ballades weten deze muzikanten de perfecte sfeer te creëren tijdens jouw evenement. Rood is de kleur van de hartstocht, de passie en de liefde. En dit is precies wat De Rode Lopers over willen brengen. Een gevoelige lovesong, een rock klassieker of een smartlap. Door jarenlange ervaring weten ze precies de juiste sfeer op het juiste moment neer te zetten. Door hun compacte speaker op accu kunnen zij geheel mobiel spelen, hun zang, gitaar én contrabas versterken. Doordat zij geheel mobiel spelen hebben de heren veel interactie met het publiek waardoor het een onvergetelijk feest wordt! Rood is de kleur van de hartstocht, de passie en de liefde. En dit is precies wat de Rode Lopers over willen brengen. Een gevoelige lovesong, een rock klassieker of een smartlap. Door jarenlange ervaring weten ze precies de juiste sfeer op het juiste moment neer te zetten. "Loopt u met ze mee?" De Rode Lopers is óók te boeken voor elk kerstevent! Meer weten? Vraag gerust naar de mogelijkheden!
Shows:
 • Kerstband de Rode LopersVanaf1395
 • De Rode LopersVanaf1395
Genres
AllroundTop 40AchtergrondmuziekFeestInteractief / Op verzoekLevenslied / volksRockSeventies / 70`sSixties / 60`s

Videos
Foto's
 • Tandem
  Tandem

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40
 • Souls United
  Souls United

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40
 • Impakt
  Impakt

  Vanaf2395 Coverbands

  AllroundEighties / 80´s

De Rode Lopers boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Rode Lopers beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Rode Lopers liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Rode Lopers wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Rode Lopers boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.