Search icon

De rondlopende kerstman en kerstvrouw

De rondlopende kerstman en kerstvrouw

Kindervermaak
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Deze Kerstman en Kerstvrouw zullen rondlopen tussen de menigte. Tijdens het rondlopen kunnen mensen met ze op de foto. Daarnaast vermaken zij het publiek de kerstvertoning. Zonder een Kerstman is het Kerst evenement niet compleet. Onze Kerstman is in te zetten tijdens veel verschillende gelegenheden en locaties. In deze uitvoer komt de Kerstman niet alleen naar het evenement toe. Hij neemt zijn Kerstvrouw mee. Samen zullen zij rondlopen over de evenementenlocatie. Ze knopen gesprekjes aan met bezoekers en gaan met mensen op de foto. Uiteraard is het ook mogelijk om de Kerstman en zijn Kerstvrouwtje iets uit te laten delen. Dit kunnen producten zijn die je als winkelcentrum, braderie, kerstmarkt of winkelier zelf aanlevert, maar wij kunnen dit uiteraard ook meenemen. Neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden. Of kijk bij onderstaande links naar wat mogelijkheden:
 • Zoen van de Kerstman & het Kerstvrouwtje
 • De Kerstman en het Kerstvrouwtje delen Kerstkransjes uit
Specificaties van Rondlopende Kerstman en Kerstvrouwtje Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur Begeleiding: 2 personen
Shows
De rondlopende kerstman en kerstvrouw
De rondlopende kerstman en kerstvrouw

Vanaf695


 • Goochelaar Chris
  Goochelaar Chris

  Vanaf275 Kerst

 • Superhelden Party All inclusive
  Superhelden Party All inclusive

  Vanaf2825 Karakters - meet and greet

 • Goochelclown Pica Pica
  Goochelclown Pica Pica

  Vanaf675 Clowns

De rondlopende kerstman en kerstvrouw boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De rondlopende kerstman en kerstvrouw online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De rondlopende kerstman en kerstvrouw net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kerst boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kerst direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De rondlopende kerstman en kerstvrouw beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kerst boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De rondlopende kerstman en kerstvrouw liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De rondlopende kerstman en kerstvrouw wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De rondlopende kerstman en kerstvrouw boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kerst meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.