Search icon

De Rotterdamsche Viswijven

De Rotterdamsche Viswijven

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

TOEKOMSTVOORSPELLENDE FORTUNA FISHWIVES: De Rotterdamsche Viswijven zijn een kleine groep zeemeerminnen die heerlijk ludiek entertainment verzorgen, en op elk evenement zijn in te zetten door ons uitgebreide aanbod. de Rotterdamsche Viswijven zijn een kleine groep zeemeerminnen, aangespoeld in de haven van Rotterdam. Tijdens hun tripje naar jouw event kun je jouw toekomst voorspeld krijgen, verschillende spellen met ze spelen of samen een schelpenkroon maken! Onze alwetende roddeltantes, de Fortuna Fishwives, voorspellen haarfijn jouw toekomst! Neem plaats in hun 'fauteuil' en vertel wat je dwars zit of wat je wilt weten, ze vertellen je alles! Niet door in hun vissenbol te kijken, maar door hun eigen o-mijn-god-het-is-een-tarot-complot-kaarten te leggen. Wees gewaarschuwd want ze zien de shit op je chakra & ze doen een autopsie op je aura. Maar die aura maken ze vervolgens ook weer effe schoon zodat jij als een wijs en rein mens de tent verlaat. Lullen en poetsen dus. Daarnaast doen we ook regelmatig spellen, zoals gekostumeerd Takke Twister en Punani-pinata, en we doen bijna niets liever dan alle landrotten leren kronen te knutselen
Shows
De Rotterdamsche Viswijven
De Rotterdamsche Viswijven

Vanaf500


 • WC-Freules
  WC-Freules

  Vanaf700 Animatie acts

 • Het Complimentenduo
  Het Complimentenduo

  Vanaf650 Animatie acts

 • Maatjes
  Maatjes

  Vanaf375 Animatie acts

De Rotterdamsche Viswijven boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Rotterdamsche Viswijven online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Rotterdamsche Viswijven net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Rotterdamsche Viswijven beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Rotterdamsche Viswijven liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Rotterdamsche Viswijven wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Rotterdamsche Viswijven boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.