Search icon

De Ruiterys

De Ruiterys

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Ruitery's zorgen altijd voor een groot feest. Met hun enthousiasme en looks vermaken ze keer op keer weer het publiek.
Na een hilarische fotoshoot-entree metamorfoseert Masters of Beauty icoon Scott McCain menig aanwezige tot Geruite Boy of Babe. Pierre de Poules en Truitje OosterRuit brengen terwijl een repertoire wat geen enkele stemband onberoerd laat en improviseren er vrolijk op los. Tussen deze voor oor/oog en lachspier strelende momenten door gaat DJ Prince de Galles heerlijk muzikaal tekeer en vermaken de Ruitery’s mini Security’s de gasten op een onnavolgbaar grootse wijze. Dit vermakelijke Ruitery’s team is tevens (R)uit te breiden met de stoere dansbare BuikRuit en/of dus de genoemde Ruitery’s Mini Security en meer Masters of Beauty. Kortom: De Ruitery’s garanderen een feestje wat ieder zintuig tot in de uiteinden doet zinderen en in ieders geheugen RUITerlijk en figuurlijk gegrift zal blijven staan. Zowel avondvullend als openings- en/of tussenact te boeken.
Shows
De Ruiterys
De Ruiterys

Vanaf2500


Videos
 • De Tovenaarsgilde
  De Tovenaarsgilde

  Vanaf795 Animatie acts

 • Grote ABC Robot
  Grote ABC Robot

  Vanaf600 Animatie acts

 • Jake Hartman
  Jake Hartman

  Vanaf395 Animatie acts

De Ruiterys boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Ruiterys beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Ruiterys liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Ruiterys wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Ruiterys boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.