Search icon

De Scheerschuimact

De Scheerschuimact

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een mooie knaller van een zaal act. Lord Darlington scheert zich op de vreemdste momenten en plaatsen, daar is deze kaarsrechte man onverstoorbaar in. Nanny is zijn verzorgster. Nanny ziet er op toe dat de Lord zich aan zijn dagprogramma houdt, dat hij allereerst zijn tanden flost en poetst na het eten. Doorgaans verloopt alles volgens de gebruikelijke routines, wanneer er echter na het scheren toch nog een baardhaartje ontdekt wordt, moet de bus scheerschuim nogmaals tevoorschijn komen. Maar dan lijkt deze bus verstopt. Na flink schudden en een flinke klap gebeurt er iets onverwachts....de bus begint te spuiten en te spuiten en te sp.., het houdt niet meer op met spuiten tot de Lord, zijn Nanny en enkele omstanders onder het schuim zitten. Ondanks een hoop gegil en gelach vertrekken Lord Darlington en Nanny, beiden met rechte rug, waardig als altijd.
Shows
De Scheerschuimact
De Scheerschuimact

Vanaf1095


 • Fred & Ed
  Fred & Ed

  Vanaf895 Animatie acts

 • Carnavalsvoorstelling
  Carnavalsvoorstelling

  Op aanvraag Animatie acts

 • Acteur Sander Kocken (film/foto/liveact)
  Acteur Sander Kocken (film/foto/liveact)

  Vanaf450 Animatie acts

De Scheerschuimact boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Scheerschuimact beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Scheerschuimact liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Scheerschuimact wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Scheerschuimact boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.