Search icon

De Schelp

De Schelp

Acts, clinics & shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Geluiden van golven die breken op de kustlijn zijn hoorbaar…. Langzaam gaat de prachtige jakobsschelp open en dicht. Telkens wanneer de schelp zich opent valt er rook naar beneden en ontsnapt er een sterke lichtbundel. Een reusachtige parel komt oprollen en danseressen met waaiers vormen een kleurrijke ‘school’ vissen. Neem contact met ons op en wij laten u weten hoe deze openingsshow verder verloopt! De show kan worden uitgebreid of langer opgevoerd worden naar wens. Wilt u uw eigen product, merk of dienst in de act verwerkt hebben? Dan is dit mogelijk. Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op. De act zal van aanwezige techniek (geluid, licht en bediening daarvan) gebruik maken.
Shows:
 • De SchelpVanaf1885

 • Ilussie Show
  Ilussie Show

  Vanaf1200 Openingsacts

 • Mermaid Crystal
  Mermaid Crystal

  Vanaf800 Openingsacts

 • Peter Stand-up Magic
  Peter Stand-up Magic

  Vanaf1650 Openingsacts

De Schelp boeken doe je zelf!

Openingsacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Openingsacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Schelp beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Openingsacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Schelp liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Schelp wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Schelp boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.