Search icon

De Schilders

De Schilders

Acts, clinics & shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Op zoek naar een unieke act op uw event? De Schilders is het duo dat u zoekt! Met hun flinke dosis humor zorgen ze ervoor dat uw gasten goed worden ontvangen en met een lach naar binnen komen! Gasten komen aan en worden tegengehouden door twee werklui die nog even de laatste puntjes met een kwastje aan het aan tippen zijn. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hun werk voor niets is geweest wanneer iemand er langs loopt (en oja… het zou ook vervelend zijn voor diegene zijn goeie goed).

Waarvoor inzetbaar

Deze typetjes zijn hoofdzakelijk inzetbaar bij de deur. Zij doen geloven dat zij de laatste dingen aan het aflakken zijn van de ingang van de locatie. Mensen worden op humoristische wijze naar binnen geloosd, zonder hun kostuum te bevuilen met verf (zij gebruiken geen echte verf, wat wel? Nodig ze uit! Wel hebben zij de mogelijkheid om wel een verflucht te creëren). Deze act laat uw gasten bij de deur alvast ontdooien en zullen met een kleur het event betreden. Prijs is voor 1 uur per acteur. Indien gewenst kunnen zij zich ook op entertainende wijze tussen de gasten bevinden.
Shows:
 • De SchildersVanaf350

 • Zingend Telegram Jacob Kooimans
  Zingend Telegram Jacob Kooimans

  Vanaf245 Animatie acts

 • Mr. Shoeshine
  Mr. Shoeshine

  Vanaf550 Animatie acts

 • Winterbok
  Winterbok

  Vanaf400 Animatie acts

De Schilders boeken doe je zelf!

Animatie acts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Schilders beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Schilders liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Schilders wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Schilders boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.