Search icon

De Sint en Pieten Meezingshow

De Sint en Pieten Meezingshow

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Bereid je voor op een feestelijke ervaring vol zang, dans, en plezier met de enthousiaste entertainer Nigel. Deze interactieve show, begeleid door twee vrolijke Pieten, zit boordevol spelletjes en onvergetelijke Sinterklaasliedjes. En natuurlijk wordt er ook een leuke Pieten Bingo gespeeld! Voorafgaand aan de komst van Sinterklaas, trakteert de veelzijdige presentator Nigel het hele gezin op een gezellige familieshow. Hij brengt live alle geliefde Sinterklaasliedjes ten gehore, zodat iedereen kan genieten.

DANSEN, SPELLETJES EN PEPERNOTEN BAKKEN

Zodra de klanken van 'Zie Ginds Komt De Stoomboot' weerklinken, begint het eerste deel van het spektakel met een gezamenlijke dans. Vervolgens wordt het publiek betrokken bij het inpakspel, de Sinterklaasquiz en het bakken van pepernoten. Een oer-Hollandse traditie voor het hele gezin! Niemand kan stil blijven zitten tijdens deze show, waar kinderen non-stop worden geëntertaind. Ook papa’s en mama’s worden niet vergeten, want iedereen wordt uitgenodigd om enthousiast mee te zingen met alle Sinterklaasliedjes.

ONTMOET SINTERKLAAS EN HOOFDPIET

Na ca. 60 minuten van de show worden Sinterklaas en de hoofdpiet feestelijk onthaald. Samen met Nigel zingen de kinderen nog een paar laatste liedjes voor de Sint. Daarna volgt een Meet & Greet van 30 minuten, waarin cadeautjes worden uitgedeeld en iedereen met Sinterklaas en zijn Pieten op de foto kan. De Sint & Pieten Meezing-show met Nigel belooft een bruisende ervaring te worden, gevuld met energie en vrolijkheid. Voor je het weet, zing je alweer vrolijk 'Dag Sinterklaasje'. Mis deze onvergetelijke traditie niet! Nigel's Spectaculaire Sint & Pieten Meezing-show.

Shows
Sinterklaasshow
Sinterklaasshow

Vanaf1250

Inclusief Sinterklaas
Inclusief Sinterklaas

Vanaf1695


Foto's
 • De Magische Pepernoten Party
  De Magische Pepernoten Party

  Vanaf1225 Kindershows

 • Pieten Fabriek
  Pieten Fabriek

  Op aanvraag Kindershows

 • Julian en Piet in de Magische Keuken
  Julian en Piet in de Magische Keuken

  Vanaf675 Kindershows

De Sint en Pieten Meezingshow boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Sint en Pieten Meezingshow online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Sint en Pieten Meezingshow net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kindershows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Sint en Pieten Meezingshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Sint en Pieten Meezingshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Sint en Pieten Meezingshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Sint en Pieten Meezingshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kindershows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.