Search icon

De Smoothie Toren

De Smoothie Toren

Foodtrucks
Duits
Engels
Nederlands
Overig
Spaans
Boeken op aanvraag

Dat verse smoothies ontzettend lekker en gezond zijn, mag hopelijk inmiddels duidelijk zijn. Omdat wij zo gek zijn van smoothies en dit drankje letterlijk naar een hoger niveau willen brengen, hebben wij iets bijzonders laten maken. Onderscheid is waar het om draait in onze ogen. Vandaar dat wij een XXL etagère hebben laten maken die jouw gasten of bezoekers nog nooit hebben gezien. De toren is rijkelijk gevuld met vers fruit, verse sappen en verse smoothies op een bedje van crushed ice.
 • De smoothie toren
 • De fruits de mer toren..
 • Is bijzonder geschikt voor congressen/beurzen, evenementen, terrassen etc.
 • Kan op iedere locatie opgebouwd worden
 • Is geheel zelfvoorzienend
 • Is 2 meter breed, 2 meter diep en 3 meter hoog
 • Is te voorzien van jouw logo, zoals hier gedaan voor SIS finance.
 • Wordt ingericht naar eigen smaak en budget of kan ´kaal´ gehuurd worden
 • Is uniek want er bestaat er geen tweede van in de wereld
 • Is ook in te zetten als Fruits de Mer toren
 
Shows
De Smoothie Toren
De Smoothie Toren

Vanaf415


 • 3D Pannenkoekenkraam
  3D Pannenkoekenkraam

  Vanaf1095 Foodtrucks

 • Oudhollandse poffertjeskraam
  Oudhollandse poffertjeskraam

  Vanaf450 Foodtrucks

 • De Rijdende Poffertjeskraam
  De Rijdende Poffertjeskraam

  Vanaf950 Foodtrucks

De Smoothie Toren boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Smoothie Toren online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Smoothie Toren net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Foodtrucks boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Foodtrucks direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Smoothie Toren beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Foodtrucks boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Smoothie Toren liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Smoothie Toren wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Smoothie Toren boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Foodtrucks meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.