Search icon

De Soppers

De Soppers

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze pittige dames zorgen ervoor dat het dak eraf gaat. De Soppers zorgen met hun plumeau, dweil en toiletborstel in hand voor een geweldige act! Drie hysterische fans van de Toppers, vormden in hun enthousiasme de vrouwelijke variant, genaamd De SOPPERS. Met plumeau, dweil en toiletborstel in de hand zorgen deze pittige dames dat het dak eraf gaat. Zij verwennen het publiek met de grootste meezing hits! Ieder feest wordt een hilarische belevenis om nooit te vergeten. Om het spektakel extra dynamiek te geven is een gastoptreden van een binnen- of buitenlandse top artiest bij een optreden van de SOPPERS niet uitgesloten. De SOPPERS zijn ideaal voor festivals en tijdens verschillende evenementen zoals: Koningsdag, Pinksteren, braderieën en beurzen.
Shows
De Soppers
De Soppers

Vanaf799


Videos
 • Alcazar
  Alcazar

  Op aanvraag Zanggroepen

  DanceDisco
 • Heinrich & Helene
  Heinrich & Helene

  Vanaf1295 Zanggroepen

  Apres-skiCarnaval
 • Bananarama
  Bananarama

  Op aanvraag Zanggroepen

  DancePop
De Soppers boeken doe je zelf!
Zanggroepen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Soppers beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Soppers liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Soppers wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Soppers boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zanggroepen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.