Search icon

De Swinging Maurice Show

De Swinging Maurice Show

Artiesten
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Swing Maurice show is Avondvullend en is zeer geschikt voor een bruiloft, personeelsfeest, café, bedrijfsevenementen en festivals. Ook pauze muziek kan geregeld worden mocht er geen DJ zijn. Het programma bestaat uit 3 of 4 sets van 30 à 40 minuten. Maurice gaat voor de oude bekende hits die iedereen kent, deze muziek zal nooit uitsterven, iedereen kan zich ermee identificeren dus er zit voor iedereen wat bij. Houd u van Disco, dance classics, Rock and Roll, Easy listening, Nederlandstalige hits van toen en nu uit de jaren 60, 70, 80, 90 aangevuld met hits van nu? Dan zit u bij Maurice goed. Tussen de sets door wordt gezorgd voor pauze muziek. Hoe ziet doorgaans een feestavond eruit? Alle sets duren ongeveer 40 minuten. De pauzes worden ingevuld met muziek vanuit de computer (mits er wifi aanwezig is).
 • De 1ste set dan houden we het een beetje rustig, dit noemen we de inloop set. Iedereen kan dan rustig elkaar gedag zeggen en wennen aan de live muziek.
 • De 2de set dan begint het al wat meer te swingen en zijn de mensen al een beetje gewent aan de live muziek.
 • De 3de set gaan de voetje van de vloer en is de avond al in volle gang.
 • De 4de set gaan we met zijn allen uit ons bol en zijn we lekker aan het swingen/ dansen en werken we naar de grote finale.
Nu is het ook zeker zo dat we goed kijken wat voor groep mensen we voor ons hebben. Want het kan ook zomaar zijn dat het publiek zoiets heeft van we gaan meteen voor feest. Zo flexibel als Maurice is, zal hij meteen zijn repertoirekeuze aanpassen en een tandje bij schakelen. Dat kan ook makkelijk want Maurice werkt met een laptop waar alle liedjes in staan en die hij zelf bediend. Het voordeel hiervan is dat hij niet met een vaste volgorde qua liedjes werkt en de avond kan invullen zoals het op dat moment aanvoelt. Ook kunt u ervoor kiezen om één van de andere shows van Maurice Andreas bij te boeken, zoals Maurice akoestische One Man Show (gitaar en zang), De Elvis show of de Maurice 70s en 80s show! Laat u informeren wat er bij uw feest past!
Shows:
 • De Swinging Maurice ShowVanaf600
Genres
DanceDiscoEighties / 80´sLevenslied / volksNineties / 90`sRockRock & RollSeventies / 70`sSixties / 60`sZeroes / oo`s

Videos
 • Jordan Roy
  Jordan Roy

  Vanaf1950 Zangers

  CeremoniePop
 • Yves Berendse
  Yves Berendse

  Vanaf1795 Zangers

  FeestLevenslied / volks
 • Rein Mercha
  Rein Mercha

  Vanaf2495 Zangers

  Allround

De Swinging Maurice Show boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Swinging Maurice Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Swinging Maurice Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Swinging Maurice Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Swinging Maurice Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.