Search icon

Spotify
De Taverneboys

De Taverneboys

Artiesten
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

De Taverneboys ademen nostalgie uit met Polonaise-Feest-Hoempapa-Carnavalsmuziek. De Taverneboys zijn ontstaan vanuit Café de Taverne in Tilburg. Waar Jurgen Schlangen de uitbater van is, samen met Pieter van Velzen vormen zei het zangduo, „de Taverneboys” Natuurlijk staat het uitbrengen van carnavals-singles, voorzien van een Brabantse tekst bovenaan het verlanglijstje. Ze willen in ieder geval het ouderwetse hoempapa geluid in ere houden. Er zijn de afgelopen jaren rond Elluf Elluf diversen eigen nummers uitgebracht en worden dan gelanceerd op hun vertrouwde platenlabel Rood-Hit-Blauw. De opnames vonden zoals gewoonlijk plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. De mannen vinden het ontzettend jammer dat veel nieuwe feestplaten louter stampliedjes zijn. Daar zitten veel mensen in talloze horecagelegenheden niet op te wachten. De liedjes die De Taverneboys maken kunnen niet als oud worden bestempeld. Ze zijn van mening dat de ludieke teksten geschikt zijn voor jong en oud. Het belangrijkste vinden ze dat de polonaise niet uit het straatbeeld gaat verdwijnen.

Shows
Un ruim Halluf Uurke Feest-Polonaise-Hoempapa-Carnaval!!!
Un ruim Halluf Uurke Feest-Polonaise-Hoempapa-Carnaval!!!

Vanaf495

Genres
CarnavalFeestOktoberfestFout

Video’s
Foto's
 • Feest duo Behoorlijk Kuijs
  Feest duo Behoorlijk Kuijs

  Vanaf775 Zangers

  AllroundApres-ski
 • Peter Polonaise
  Peter Polonaise

  Vanaf950 Zangers

  Apres-skiCarnaval
 • Hans van de Kaap
  Hans van de Kaap

  Op aanvraag Zangers

  InstrumentaalLevenslied / volks
De Taverneboys boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Taverneboys online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Taverneboys net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Taverneboys beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Taverneboys liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Taverneboys wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Taverneboys boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.