Search icon

De Vermakelaar

De Vermakelaar

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

De Vermakelaar maakt uw feest compleet. Lachen, gieren en brullen!
Vincent Vingervlug. Zelfs de verjaardag van de cavia wordt onvergetelijk met deze ongekroonde koning van entertainment! Vermaak in wat voor vorm dan ook, muziek, een mop, een grap, een truc, een spel, een stunt, Vincent is zo multifunctioneel als een Zwitsers zakmes… Zijn vele, snelle, zeer humoristische goocheltrucs worden ondersteund door vaak rijmende teksten, lopend door de zaal of centraal voor het publiek. Animaties Indien u dat wenst is het in overleg ook mogelijk dat hij in uw bedrijfskleding zijn kunsten vertoont, of vindt uw feest plaats in wat voor thema dan ook, laat het hem weten en hij past zich er op aan. De vermakelaar heeft zo al op feesten gestaan als monteur, conducteur, (milieu-)ambtenaar, schilder, zigeuner, cowboy, engel, bedienend personeel, brillenverkoper, agent, vuilnisman, indiaan, als wortel en als beer en nog heel veel gedaantes meer. Fakir Ali Gasolie Vincent als Fakir Ali Gasolie: Een huiveringwekkende Oosterse Fakirshow. U zult versteld staan en met verbazing gadeslaan hoe deze magische fakir met zijn eigen lichaam omgaat. Als een van de weinigen ligt hij met zijn rug op vlijmscherpe glasscherven waarna op zijn buik een puntig spijkerbed gelegd wordt en als climax komen hierop 1 of 2 mensen uit het publiek te staan ! Ook vuurvreten en vuurspuwen is aan deze fakir toevertrouwd en natuurlijk nog vele andere bizarre trucs. Welke …. dat moet u zelf maar gaan zien. Ali Glasolie presenteert zijn show doordrenkt met een vleugje humor. Ook geeft Vincent van Leth workshops in diverse disciplines aan volwassenen maar ook aan kinderen. Het is fantastisch om te zien hoe uw gasten binnen een half uur met 3 ballen kunnen jongleren en in even zo’n kort tijdsbestek een kleine fakirshow opvoeren of de andere gasten in volle verbazing laten door het tonen van een onbegrijpelijke illusie.
Shows
De Vermakelaar
De Vermakelaar

Vanaf950


Videos
 • Rijdende Robot
  Rijdende Robot

  Vanaf1050 Animatie acts

 • Kerstfiguren Steltlopers
  Kerstfiguren Steltlopers

  Vanaf595 Animatie acts

 • Mr Choco en Mvr Melk
  Mr Choco en Mvr Melk

  Vanaf695 Animatie acts

De Vermakelaar boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Vermakelaar online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Vermakelaar net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Vermakelaar beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Vermakelaar liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Vermakelaar wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Vermakelaar boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.