Search icon

De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact

De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wilt u uw gasten laten ontvangen door een gastheer die absoluut het ijs breekt? Vraag dan om Mijnheer Dinkgreve. Hij is ontwapenend, een beetje druk, en over de top behulpzaam! ”Een beetje stress kan geen kwaad,” zegt hij altijd. Hij kent geen klanten, nee, het zijn zijn gasten en hij ontvangt ze dan ook alsof het zijn eigen vrienden zijn. Mensen denken in eerste instantie wel eens dat ze van doen hebben met een over-vriendelijke man die een beetje de weg kwijt is: neemt U van ons aan dat het hem absoluut niet ontbreekt aan organisatietalent. Hij zorgt er voor dat men ontspannen en met een vrolijk gemoed binnen komt. Leuk op feesten bij de ingang, of op een beurs om de stand vol te trekken.
Shows:
 • De Waanzinnige Gastheer als ontvangstactVanaf1095

 • Aerial Champagne
  Aerial Champagne

  Vanaf375 Ontvangstacts

 • Witte Wieven met Winterbok
  Witte Wieven met Winterbok

  Vanaf1050 Ontvangstacts

 • Groene fee!
  Groene fee!

  Vanaf375 Ontvangstacts

De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact boeken doe je zelf!

Ontvangstacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.