Search icon

De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact

De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wilt u uw gasten laten ontvangen door een gastheer die absoluut het ijs breekt? Vraag dan om Mijnheer Dinkgreve. Hij is ontwapenend, een beetje druk, en over de top behulpzaam! ”Een beetje stress kan geen kwaad,” zegt hij altijd. Hij kent geen klanten, nee, het zijn zijn gasten en hij ontvangt ze dan ook alsof het zijn eigen vrienden zijn. Mensen denken in eerste instantie wel eens dat ze van doen hebben met een over-vriendelijke man die een beetje de weg kwijt is: neemt U van ons aan dat het hem absoluut niet ontbreekt aan organisatietalent. Hij zorgt er voor dat men ontspannen en met een vrolijk gemoed binnen komt. Leuk op feesten bij de ingang, of op een beurs om de stand vol te trekken.
Shows
De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact
De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact

Vanaf1095


 • Dirque du Cirque
  Dirque du Cirque

  Op aanvraag Ontvangstacts

 • Tulp en Bij
  Tulp en Bij

  Vanaf975 Ontvangstacts

 • Paashaas met ballonnen
  Paashaas met ballonnen

  Vanaf200 Ontvangstacts

De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact boeken doe je zelf!
Ontvangstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Waanzinnige Gastheer als ontvangstact boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Ontvangstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.