Search icon

De Wonder dokter

De Wonder dokter

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Op de muziek van de vroegere hit serie ‘Medisch centrum West’ komt de Wonderdokter binnen, zoekend, met een zwaailicht op haar hoofd, naar de zwakste patiënt. Na even gezocht te hebben heeft zij deze patiënt gevonden. Hij moet zijn mond openen op ‘Zeg eens Aaa’ uit een andere vroegere hit serie. Er wordt ook nog naar de ‘heartbeat’ geluisterd. Deze patiënt heeft duidelijk hulp nodig. De dokter deelt zogenaamde pillen uit (smarties) en een wonder geschiet. De zwakke patiënt ziet er opeens weer zeer energiek uit. Wat een beetje chocolade niet kan doen voor een mens! Naast het uitdelen van deze geweldige medicijnen wordt er her en der ook een pikketanissie (jonge jenever) uitgeschonken. De mensen schieten hier enorm van in de lach. En dan zingen we ook nog: een pikketanissie gaat er altijd in! Verder verteld de dokter iets over de patiënten die zij op wonderbaarlijke wijze genas tijdens haar loopbaan. Met liedjes zoals: Help van The Beatles, Ik ben zo blij dat mijn neus van voren zit en niet opzij en Manuela van Jack Herbs is het een gevarieerde show waarbij iedereen naar hartenlust kan meezingen.
Shows
De Wonder dokter
De Wonder dokter

Prijs op aanvraag


 • Rode led robot met LCD-scherm
  Rode led robot met LCD-scherm

  Vanaf600 Animatie acts

 • Groene Bomen
  Groene Bomen

  Vanaf745 Animatie acts

 • Acteur Sander Kocken (film/foto/liveact)
  Acteur Sander Kocken (film/foto/liveact)

  Vanaf450 Animatie acts

De Wonder dokter boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Wonder dokter beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Wonder dokter liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Wonder dokter wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Wonder dokter boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.