Search icon

De Zingende Barmannen

De Zingende Barmannen

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Zingende Barmannen. Heeft u al kennis gemaakt met de allerleukste feestact van dit moment? Niet? Dan moet u zeker even verder lezen, want deze act is de absolute "must have" voor uw feest! Vol trots stellen wij u voor aan De Zingende Barmannen. 3 geboren entertainers die in hun show vol gas geven door de grootste meezingers op hun publiek af te vuren. Ze staan lekker mee te werken achter de bar, gaan door de gehele locatie heen en zorgen dat het dak er helemaal af gaat. Het doel van de heren is om iedereen schor naar huis te laten gaan van het mee zingen. Hun show bestaat daarom ook uit de grootste klassiekers uit alle tijden. Van Hazes tot aan Borsato en van Tomes Jones tot Robbie Williams. Het repertoire kan in overleg worden afgesproken. En wilt u een avondvullend programma dan is Beatz & Bartenders de perfecte oplossing. Dit is een 5 uur durende show van De Zingende Barmannen in combinatie met een fantastische feest DJ.

Recensies

Rabobank Nederland “entertainment van de hoogste plank, feest ten top” Ria Joosten Catering “Elk event weer een waar genot en altijd succesvol” PSV Eindhoven “een echt top feest en waanzinnige interactie”
Hebben we u interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.
Shows:
 • De Zingende BarmannenVanaf1445
Genres
FeestLevenslied / volksPop

Videos
 • Granny’s Pride
  Granny’s Pride

  Vanaf850 Zanggroepen

  MusicalsPop
 • Lois Lane
  Lois Lane

  Op aanvraag Zanggroepen

  DiscoPop
 • Boys R Back
  Boys R Back

  Vanaf2250 Zanggroepen

  Nineties / 90`sPop

De Zingende Barmannen boeken doe je zelf!

Zanggroepen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Zingende Barmannen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Zingende Barmannen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Zingende Barmannen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Zingende Barmannen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.