Search icon

De Zingende Bloemen – Los del Sol

De Zingende Bloemen – Los del Sol

Acts, clinics & shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Zingende Bloemen – Los del Sol zijn twee zingende en muzikale bloemen laten jong en oud in beweging komen op hun onweerstaanbare ritmische muziek. Al zingend kunnen zij bloemen uitdelen, die door de opdrachtgever beschikbaar zijn gesteld. En wie kan de verleiding weerstaan om even een dansje te maken met zo’n swingende bloem! Er zijn twee variaties in kostuums mogelijk, aan u de keuze! Ook de kleintjes worden niet vergeten. Voor de dansertjes wordt in een handomdraai al zingend een ballonfiguurtje gemaakt! Het optreden vindt mobiel semi-akoestisch plaats (stroom is niet nodig) met onze mobiele geluidsinstallatie welke aan volume aan te passen is. DE ZINGENDE BLOEMEN ZIJN GESCHIKT VOOR DE VOLGENDE GELEGENHEDEN: verjaardagen, jubilarissen herfstacties lenteacties Moederdag acties feestelijke openingen bloemencorso’s tuincentra of andere gelegenheden waar mensen in de bloemetjes moeten worden gezet!
Shows:
 • De Zingende Bloemen – Los del SolPrijs op aanvraag
Genres
Allround

 • Mr. Image Theatre
  Mr. Image Theatre

  Vanaf1250 Theateracts

 • Rob en Emiel Magisch cabaret
  Rob en Emiel Magisch cabaret

  Op aanvraag Theateracts

 • SpikkelSzzz
  SpikkelSzzz

  Vanaf745 Theateracts

De Zingende Bloemen – Los del Sol boeken doe je zelf!

Theateracts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Zingende Bloemen – Los del Sol beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Zingende Bloemen – Los del Sol liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Zingende Bloemen – Los del Sol wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Zingende Bloemen – Los del Sol boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.