Search icon

Def Americans' Sun Sessions

Def Americans' Sun Sessions

Bands
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Johnny Cash kwam in de jaren vijftig via zijn broer Roy Cash in contact met zijn eerste bandleden. Het waren twee automonteurs met muzikale ambities, Marshall Grant (contrabas) en Luther Perkins (elektrische gitaar). Johnny zou met hen als zijn begeleidingsband, omgedoopt tot The Tennessee Two, de basis leggen voor zijn typische sound en succes. Het was in die tijd en in die bezetting dat hij zijn eerste hits ‘Cry Cry Cry’, ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Walk the Line’ opnam in de Sun Studio van Sam Philips. De mannen van Def Americans geven met hun Sun Sessions-show een even bijzondere als intieme ode aan deze sound en periode uit de carrière van Cash. Er zullen vooral klassiekers worden gespeeld die verschenen zijn op het Sun Records platenlabel, aangevuld met later materiaal in dezelfde kenmerkende stijl. Een swingende demonstratie van de “boom chicka boom” sound in zijn meest pure vorm.
Shows:
 • Def Americans' Sun SessionsPrijs op aanvraag
Genres
Fifties / 50`sTribute

Videos
 • The McCartney Years
  The McCartney Years

  Vanaf4950 Tributebands

  Seventies / 70`sSixties / 60`s
 • Collins Live Experience
  Collins Live Experience

  Vanaf1995 Tributebands

  PopRock
 • Tribute 2 Bob Marley
  Tribute 2 Bob Marley

  Op aanvraag Tributebands

  ReggaeTribute

Def Americans' Sun Sessions boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Def Americans' Sun Sessions beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Def Americans' Sun Sessions liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Def Americans' Sun Sessions wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Def Americans' Sun Sessions boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.