Search icon

Défano Holwijn

Défano Holwijn

Vloggers and bloggers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
YouTuber en muzikant Défano Holwijn hééft al een enorme fanclub die hem op de voet volgt. Hij maakt ludieke video’s, heeft ruim 280.000 volgers op YouTube en is één van de bekendste en succesvolste vloggers van ons land. Een uit de hand gelopen hobby, maar die komt hem uitstekend van pas als muzikant. “Nu komt alles samen. Dat is heel mooi om te zien.” Net als in zijn vlogs wil hij ook als muzikant bovenal zichzelf zijn. “De gekke teksten komen zomaar in me op. Het moet vlot, scherp en geinig zijn.” Défano Holwijn is o.a. te boeken als muzikant, host en presentator. Informeer naar de mogelijkheden!
Shows
Défano Holwijn
Défano Holwijn

Prijs op aanvraag


Videos
 • Robin Martens (Rikki de Jong - GTST)
  Robin Martens (Rikki de Jong - GTST)

  Vanaf1995 Vloggers and bloggers

  AllroundDance Classics
 • Anna Nooshin
  Anna Nooshin

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

 • Gierige Gasten
  Gierige Gasten

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

Défano Holwijn boeken doe je zelf!
Vloggers and bloggers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Vloggers and bloggers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Défano Holwijn beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Vloggers and bloggers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Défano Holwijn liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Défano Holwijn wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Défano Holwijn boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Vloggers and bloggers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.