Search icon

Dellenoy Brothers

Artiesten
Beschikbaarheid opvragen

De grootste kwaliteit van Andy en Berry is ongetwijfeld de zang. Zowel Andy als Berry zijn zangers van hoog niveau. Beide hebben een uniek stemgeluid en zij weten het repertoire zeer goed onderling te verdelen zodat het maximale uit een lied gehaald kan worden. Zo zult u hen met het grootste gemak nummers van Frans Bauer horen zingen, maar 1 liedje later komt er een lied van Joe Cocker voorbij, en Elvis, en Kane, en Dorus, en Jannes, en Jan Smit, en ? en ? en ? Dat kan niet zullen de meesten zeggen! Maar, het moet gewoon gehoord worden. Ze zijn geen imitators maar ze zullen hun veelzijdigheid wel gebruiken tijdens het zingen. U kunt er van uit gaan dat de songs gezongen worden op de manier waarop ze gezongen dienen te worden. Het is natuurlijk moeilijk uit te leggen. Ik wil u daarom graag verwijzen naar de demo?s op deze site. Daar staan zeer verschillende muzieksoorten op, en kunt u horen wat er bedoelt wordt met verschillend stemgebruik. Of, ? kom gewoon eens luisteren. Een andere, vaak veel belangrijkere kwaliteit is hun gevoel voor het publiek. Het ?aanvoelen? van het publiek. De muziekkeuze aanpassen op het aanwezige publiek. Andy en Berry zijn entertainers! Zij worden niet voor niets door velen benoemd als ?feestduo?. Geen spelletjes, maar opzwepen, gek kunnen doen, op de bar staan, mensen mee laten zingen, enz. enz.
Shows
Dellenoy Brothers
Dellenoy Brothers

Vanaf850

Genres
AchtergrondmuziekAllroundFeest

 • Die Supertolle Schlager Schwestern
  Die Supertolle Schlager Schwestern

  Op aanvraag Zanggroepen

  Apres-skiCarnaval
 • East 17
  East 17

  Op aanvraag Zanggroepen

  Nineties / 90`sPop
 • The PettiCoats
  The PettiCoats

  Vanaf1695 Zanggroepen

  AllroundDance Classics
Dellenoy Brothers boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dellenoy Brothers online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dellenoy Brothers net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zanggroepen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dellenoy Brothers beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dellenoy Brothers liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dellenoy Brothers wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dellenoy Brothers boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zanggroepen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.