Search icon

Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick

Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

*** Meervoudig internationaal award-winnaar *** *** Bekend van TV ***
Fantastische luxe ballonsculpturen verspreiden zich over uw feest. Uw gasten hebben dit nog nooit zo gezien. U ontvangt gegarandeerd positieve reacties na afloop. U kunt hierdoor heerlijk en zorgeloos van uw feest genieten. Veel te schattige polsbandjes uit ballonnen? Bizarre ballonhoeden? Veel te grote ballonkostuums? Ballonkunstenaar Patrick maakt het waar je bij staat. Dit gebeurt met veel humor, improvisatie en oog voor detail. Kinderen lopen vervolgens superblij rond met hun grappige ballonsculptuur en verspreiden zo veel extra humor en sfeer op uw feest. U ontvangt vanzelf de positieve reacties van uw gasten: dit hebben ze nog nooit gezien. Inzetbaar bij bedrijven (open dag, personeelsfeest, beurs) en particulieren (trouwdag, familiefeest). Deelt u reclameballonnen uit? Kijk ook eens naar het andere programma van Patrick ''Festival der reclameballonnen''. Ballonkunstenaar Patrick is meervoudig internationaal award-winnaar. Zo is hij o.a. Europees Kampioen en winnaar van de Balloon Excellence Award. Veel collega's beschouwen hem als ''Beste ballonartiest van Nederland''. Patrick is géén ballonnenclown maar een echte ballonkunstenaar. Verwacht dus geen ballonzwaarden en -hondjes, maar kunstwerken van hoge kwaliteit en vakmanschap. Zijn ballonsculpturen kunnen een week tot soms enkele maanden heel blijven en vormen zo een bijzonder aandenken aan uw feest. Genoemde prijs is een ''all inclusive'' dagdeelprijs voor een evenement. Optredens zijn ook voor een kortere tijd (minimaal 2 uur) en daarmee een andere prijs te boeken.
Shows
Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick
Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick

Vanaf725


Video’s
 • Felix de Haas
  Felix de Haas

  Vanaf375 Ballonartiesten

 • Workshop Ballonnen Modelleren
  Workshop Ballonnen Modelleren

  Vanaf275 Ballonartiesten

 • Mr. en Miss Twist-a-Lot
  Mr. en Miss Twist-a-Lot

  Vanaf475 Ballonartiesten

Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Ballonartiesten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ballonartiesten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ballonartiesten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Ballonartiesten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.