Search icon

Denise Rivera

Denise Rivera

Artiesten
Engels
Spaans
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Denise Rivera is een Latin zangeres met een sensuele zwoele stem. Geboren uit een Boliviaanse moeder en een Nederlandse vader verenigt zij als geen ander de Hollandse nuchterheid met de Zuid Amerikaanse passie. En dat zie je en hoor je in alles wat ze doet. Haar muziekstijl valt te vergelijken met die van zangeressen als Sade en Astrud Gilberto. Daarbij wisselt ze eigen composities af met covers van onder andere ‘Shakira’, ‘Jennifer Lopez’, ‘Ricky Martin’, en ‘Gloria Estefan’. Op haar laatste album “Un Nuevo Ser”, heeft ze zelfs 2 nederlandse composities ; Marco Borsato’s ‘Nooit meer een morgen’ en ‘In Nije Dei’ van de Kast opgenomen met een Spaanse tekst en dito arrangement. Muziek, zang en dans zorgen ervoor dat niemand in z’n stoel kan blijven zitten. Zelfs Koningin Beatrix liet zich op Koninginnedag verleiden tot een spontane dans met Denise Rivera. Daarmee verwierf Denise nationale bekendheid en kreeg ze uitnodigingen voor optredens in ;”De wereld draait door” en op de Nederlandse radio, o.a. bij Hans Schiffers, Daniel Dekker en het Tros Muziek-café. Nederland kent Denise ook via navigatiesysteem Tom Tom waarvoor zij de stem van Maxima imiteert. Een optreden van Denise Rivera is een unieke belevenis en enorm geschikt voor bedrijfsfeesten en feestavonden “in stijl”.
Shows
Denise Rivera
Denise Rivera

Vanaf1395

Genres
AllroundCeremonieDance ClassicsFeestPopTop 40

Videos
 • Nelly Sander
  Nelly Sander

  Vanaf1495 Zangeressen

  Levenslied / volksTop 40
 • Charlene Meulenberg
  Charlene Meulenberg

  Op aanvraag Zangeressen

  Pop
 • Annika
  Annika

  Op aanvraag Zangeressen

  Allround
Denise Rivera boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Denise Rivera beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Denise Rivera liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Denise Rivera wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Denise Rivera boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.