Search icon

Dennis Baars

Dennis Baars

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dennis Baars is een opvallend talent in de vaderlandse muziekwereld. Hij heeft in de afgelopen jaren diverse singles uitgebracht. Zingen zit Dennis Baars in het bloed. De sympathieke en energieke, creatieve Nederlandstalige zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Naast zijn optreden op feesten, partijen en diverse grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, het Tros muziekfeest op het plein en een uitverkocht Gelredome, heeft Dennis ook meegedaan aan diverse talentenshows op tv. In 2013 aan “Bloed, zweet en tranen”. In 2014 was Dennis finalist in het tv-programma “Beat IT”, waar hij met Gerard Joling een duet zong. Van 2015 -2017 was Dennis onderdeel van de jongensgroep ‘Stad en Land’, onder het label Dino Music. De singles ‘Kom maar op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’ werden goed ontvangen en waren daarmee regelmatig op de landelijke radio en tv te horen en te zien. In het voorjaar van 2017 deed de jongensgroep nog mee aan de talentenjacht Hollands Got Talent. Stad en Land strandde in de halve finales. Helaas eindigde Stad en Land in 2017. In 2018 een volgende stap in de carrière van Dennis Baars. “Het ritme van de liefde’ is de titel van de eerste solo single na het Stad en Land avontuur. Het lied is geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. De clip is geproduceerd door Frank Swenne. Dennis Baars is met deze single weer helemaal terug in de muzikale schijnwerpers.
Shows:
 • Dennis BaarsPrijs op aanvraag
Genres
Levenslied / volksPop

Videos
 • Adriaan Persons
  Adriaan Persons

  Op aanvraag Zangers

  AllroundInstrumentaal
 • Bram Boender
  Bram Boender

  Vanaf795 Zangers

  CountryPop
 • Johan Heeren
  Johan Heeren

  Vanaf400 Zangers

  AllroundDance Classics

Dennis Baars boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dennis Baars beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dennis Baars liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dennis Baars wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dennis Baars boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.