Search icon

Dennis Bax

Dennis Bax

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dennis, een jongen die voor hij zijn entree maakte in de Gouden Kooi bezig was met het opzetten van een eigen kledinglijn, en daarnaast nog modellenwerk deed voor verschillende bureaus. Na een jeugd waarin alles met name gericht was op het voetballen; hij speelde bij de grote profclubs als Ajax en Feyenoord, heeft zijn carrière toch een andere wending genomen. Na deelname aan het programma Popstar the Rivals, richt Dennis zich nu op een carrière in de muziek- of televisiewereld; als zanger, presentator of acteur.Dennis stapte de Gouden Kooi in met een geheel eigen visie en mening. Hij overleefde de ontslagronde toen er geroddeld werd dat hij homo was, maar verliet uiteindelijk de Gouden Kooi toen vriendin Nadia hem niet meer de hand boven het hoofd hield.
Shows
Dennis Bax
Dennis Bax

Vanaf795

Genres
AllroundFeestPop

Videos
 • Ronnie van Bemmel
  Ronnie van Bemmel

  Op aanvraag Zangers

  AllroundFeest
 • Bryan B
  Bryan B

  Op aanvraag Zangers

  AllroundDance
 • De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger
  De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger

  Vanaf465 Zangers

  FeestLevenslied / volks
Dennis Bax boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dennis Bax beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dennis Bax liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dennis Bax wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dennis Bax boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.