Search icon

Dennis Oosterwold

Dennis Oosterwold

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Dennis Oosterwold is een entertainer in hart en nieren. Al sinds zijn zesde levensjaar geniet hij ervan om mensen te laten lachen, verbazen en te entertainen. Snel veranderde het publiek dat mocht genieten van zijn entertainment kunsten. Van familieleden tot klasgenoten, van klasgenoten tot verjaardagsfeestjes, van verjaardagsfeestjes tot film premières en overal kreeg iedereen een brede glimlach van Dennis. Ook voor de entertainment wereld bleef hij niet onopgemerkt. Hij is bekroond met vele prijzen waaronder de titel Nederlands Jeugdkampioen Goochelen 2012!

SHOWS VOOR VOLWASSENEN

Deze show duurt 30 met een uitloop van 15 minuten. Humor is belangrijk en de show is zeer interactief. In dit half uur wordt er bij iedere act iemand uit de zaal gehaald. Mensen kunnen verwachten dat ze zelf de goochelaar mogen spelen, een tafel gaan laten zweven en dat hun telefoon op een hele bijzondere plek gaat verschijnen. Voor deze show is er een geluidsinstallatie (headset, handmicrofoon met standaard, geluidsboxen, mengpaneel waarop een iPad kan worden aangesloten) nodig. Tevens is er een speelruimte van minimaal 3 bij 2 meter nodig.

SHOWS VOOR KINDEREN

Deze show duurt ongeveer een half uur (maximale uitloop van 15 minuten) In deze show spelen de kinderen de hoofdrol en hebben ze altijd in iedere act wel een rol. Zeer interactieve show en ontzettend leuk voor de kids maar de ouders kunnen hier stiekem ook van genieten. Voor deze show is er een geluidsinstallatie (headset, handmicrofoon met standaard, geluidsboxen, mengpaneel waarop een iPad kan worden aangesloten) nodig. Deze show is te upgraden met ballon vouwen voor alle kinderen.

TAFELGOOCHELEN

Hierbij word er gegoocheld bij de mensen aan tafel met alledaagse objecten en speelkaarten. Magie op de vierkante centimeter. Zeer interactief en van hoog niveau. Tevens krijgt iedere vrijwilliger een aandenken mee naar huis. Het beste is om ongeveer 50 tot 100 mensen te rekenen voor een uur.
Shows
Dennis Oosterwold
Dennis Oosterwold

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's
  Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's

  Vanaf1175 Goochelaars

 • Alfredo Lorenzo
  Alfredo Lorenzo

  Vanaf525 Goochelaars

 • Anders met Sander
  Anders met Sander

  Vanaf595 Goochelaars

Dennis Oosterwold boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dennis Oosterwold online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dennis Oosterwold net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Goochelaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Goochelaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dennis Oosterwold beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Goochelaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dennis Oosterwold liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dennis Oosterwold wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dennis Oosterwold boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Goochelaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.