Search icon

Dennis Storm

Dennis Storm

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Vanaf zijn start bij BNN in 2005 heeft Dennis diverse programma’s voor zijn rekening genomen en behoort hij tot één van de vaste BNN gezichten. Tegenwoordig is hij te zien in de programma’s ‘Loverboys’, ‘3 Op Reis’ en ‘Proefkonijnen’. Dennis is sinds 2009 vaste columnist van FHM en schrijft daarnaast voor verschillende media en onder de vleugel van uitgeverij Lebowski, waarvoor hij in 2013 debuteert met zijn eerste boek. Dennis Storm is te boeken voor presentaties van (bedrijfs)evenementen en als gastspreker of discussieleider. Daarnaast geeft hij lezingen op maat. Dennis is te boeken voor onderstaande lezingen: Gezond Verstand Thema’s: Innovatie, carrière, generatiekloof In deze lezing laten we met behulp van video zien dat de wereld gek is en dat ieder persoon zich kan onderscheiden door simpelweg gezond verstand te gebruiken. Social Media Thema’s: Generatiekloof, creativiteit, carrière, privacy In deze lezing wijzen Dennis Storm & Tim Hofman met behulp van filmmateriaal op de kracht van Social Media, en internet in het verlengde. Tegelijkertijd behandelen ze het gevaar, de do’s en dont’s en de imagoschade die verkeerd gebruik een individu of bedrijf kan opleveren. Epische Wereldreis Thema’s: Cultuur, innovatie, reizen 3 Op Reis presentator Dennis Storm maakt met behulp van video een wereldreis langs nieuwe wereldwonderen, opmerkelijke culturen en ongelofelijke plekken waar maar weinig mensen het bestaan van weten. Creatieve Helden Thema’s: Creatief, innovatief, carrière, generatiekloof In deze lezing tonen we met behulp van video de creatieve helden van deze wereld. Waar het gros elkaar na-aapt of de plank mis slaat, zijn er ook mensen die floreren.
Shows
Dennis Storm
Dennis Storm

Prijs op aanvraag


 • Raymond - presentator / dagvoorzitter biografie
  Raymond - presentator / dagvoorzitter biografie

  Vanaf950 Presentatoren

 • Zimra Geurts
  Zimra Geurts

  Op aanvraag Presentatoren

 • Presentator Johan van de Laar
  Presentator Johan van de Laar

  Vanaf625 Presentatoren

Dennis Storm boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dennis Storm beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dennis Storm liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dennis Storm wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dennis Storm boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.