Search icon

Artiesten
Nederlands
Covers
Eigen nummers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Denys ( Dennis Rietberg ) is een zanger uit het Achterhoekse Lichtenvoorde en was al jong bezig met muziek. Geen podium was veilig voor hem en overal moest er een nootje gezongen worden. Een hele tijd werd de muziek naar de achtergrond geschoven totdat Denys met Oswin Weeber duo Partymix opricht en er menig feesttent op de kop gezet werd. In 2019 ging Denys solo met zijn eerste nummer Jij laat mijn bloed weer sneller stromen! Ook daarna zat hij ondanks corona niet stil en volgden in 2020 He Meissie en Jonge God van 50 en in 2021 Guus kom naar Huus en Nou je doet maar. In februari 2022 is zijn nieuwe nummer Mooie Meisjes uitgekomen en die loopt super op dit moment. Repertoire van Denys bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige nummers met een gezellig beatje, en dat over een tijdsbestek wat van nu ook naar 50 jaar terug gaat, zodat ouderen zich ook zeker in de teksten weer kunnen vinden. Zodoende zin in een gezellige avond, een dansje, of lekker meezingen, Boek me nu!!!!
Shows:
 • TapeactVanaf375
Genres
Apres-skiCarnavalFeestLevenslied / volks

Videos
Foto's
 • Robbie W. from the UK
  Robbie W. from the UK

  Vanaf3450 Zangers

  InstrumentaalNineties / 90`s
 • Albert van Benthem
  Albert van Benthem

  Op aanvraag Zangers

  Apres-skiCarnaval
 • Oranje Boven
  Oranje Boven

  Vanaf700 Zangers

  FeestFout

Denys boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Denys beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Denys liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Denys wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Denys boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.