Search icon

Der Alphornzauberer

Der Alphornzauberer

Muzikanten
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Der Alphornzauberer is een virtuoos op zijn 3 meter lange Alphorn. Der Alphornsauberer is een zeer geschikte en gewilde act om uw evenement op traditionele wijze te openen. Der AlphornZauberer is tevens te boeken als aanvullende act bij een optreden van Anseltaler. Hij zal dan in elke set 2 nummers meespelen en zal de show op spectaculaire wijze openen.
Shows:
 • Der AlphornzaubererVanaf475
Genres
Apres-skiLevenslied / volksOktoberfest

Videos
 • Solo Steelband Imro Aalse
  Solo Steelband Imro Aalse

  Vanaf200 Drummers

  CarnavalFeest
 • Marvin Smith - Percussionist
  Marvin Smith - Percussionist

  Vanaf425 Drummers

 • Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo)
  Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo)

  Vanaf250 Muzikanten

  Levenslied / volks

Der Alphornzauberer boeken doe je zelf!

Muzikanten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Muzikanten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Der Alphornzauberer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Muzikanten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Der Alphornzauberer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Der Alphornzauberer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Der Alphornzauberer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.