Search icon

Bands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

DEREK FORBES …originele bassist/schrijver van Simple Minds Na Simple Minds was hij bassist/schrijver bij de Duitse band Propaganda- gevolgd door Oblivion Dust ( Japan) FourGoodMen . Hij vormde met 2 andere ex leden van de Simple Minds Bryan McGee en Mick Mc Neill the band XSM. Hij besloot de band te verlaten toen hij werd gevraagd om de plaats in te nemen van Tony Butler in de band BIG COUNTRY Na een jaar in studio’s gewerkt te hebben met diverse muzikanten heeft Derek besloten, naar aanleiding van de vele verzoeken van zijn fans, om zijn nieuw album LIVE te laten horen. In Amerika toerde hij intensief waarbij duidelijk werd dat er behoefte was aan een Europese tour. Het album ”Echoes” bestaat uit 11 songs die hij schreef in de tijd dat hij met de Simple Minds werkte en zijn voorzien van een nieuw jasje, hij is verantwoordelijk voor het spelen van al de instrumenten die te horen zijn en ook nam hij de zang voor zijn rekening. Tijdens zijn toer zal hij begeleid worden door speciaal door hem geselecteerde musici, allen met een behoorlijk muzikaal verleden. Hij is nu klaar voor een nieuwe uitdaging! Zijn status van vele malen onderscheiden musicus zal hierbij zeker een rol spelen. Voted Best Bass Player in the World…Australia 1982 Voted Best Bass Player in the United Kingdom 1982 Voted Best Scottish Bass Player Ever…2010 IvorNovello award ( outstanding song collection) in 2016 Meer informatie kun je vinden op facebook- de verschillende websites, wikipedia etc.
Shows
Derek Forbes
Derek Forbes

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundRockSeventies / 70`sTop 40

Videos
 • Hippie Caught Dancing
  Hippie Caught Dancing

  Vanaf400 Band

  Rock
 • LaBomba
  LaBomba

  Vanaf575 Band

  Rock
 • Jan van Brusselband
  Jan van Brusselband

  Op aanvraag Band

  AllroundFeest
Derek Forbes boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Derek Forbes online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Derek Forbes net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Band boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Band direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Derek Forbes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Band boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Derek Forbes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Derek Forbes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Derek Forbes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Band meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.