Search icon

Die jongens van Willems

Die jongens van Willems

Bands
Engels
Nederlands
Overig
Spaans
Beschikbaarheid opvragen

In de vijftiger jaren werd elk feest ten huize van de familie Willems opgeluisterd met muziek, gespeeld door 6 van de elf kinderen. De oudste zoon Nico speelde gitaar, evenals Gerard en Karel. Leo hanteerde de theekist-bas, Wim de klarinet en Cor speelde piano en trompet. Toen de jongens uitvlogen hield de band op te bestaan. Cor bleef de muziek trouw en werd na zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium professioneel musicus (zie biografie). Na de pensionering van de meeste broers was er weer tijd om met elkaar te musiceren en na enkele repetities werd het oude familierepertoire op de familiefeestjes weer enthousiast gespeeld en gezongen. Het repertoire breidde zich langzamerhand uit en na de eerste aanvraag om een optreden te verzorgen in verzorgingshuis ‘De Mantel’ volgden er snel meer. Later deden ook buurtverenigingen, grote evenementen (Haags Zwingfestival, Voorburgse Vlietdagen) en winkelcentra een beroep op de steeds populairder wordende band. Dankzij de toetreding van top klarinettist Eugène de Bruijn, het perfectioneren van het repertoire, de presentatie, het instrumentarium en de geluidsinstallatie hebben ‘Die Jongens Van Willems’ het niveau van een professionele band bereikt. In de afgelopen jaren is gebleken dat deze band in een behoefte voorziet. Niet alleen het zeer gevarieerde repertoire en het feit dat de jongens een-, twee-, en drie stemmig zingen (in het Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans en Indonesisch) is daar debet aan, maar ook het uitgebreide instrumentarium draagt daartoe bij. Het repertoire bestaat uit gezellige foxtrot’s, Zuid Amerikaanse samba’s, Spaanse liedjes, ballroom nummers, latin, dixieland, Indische liedjes, chansons, en loopt van Eddy Christiani (40er jaren) via Smokey (70er jaren) tot Frans Bauer. Dankzij de instrumenten die bespeeld worden (keyboard, bas, vier gitaren, ukelele, banjo, MC80 drums, trompet, klarinet, accordeon en percussie), krijgt elk genre de instumentatie die het nodig heeft, waardoor er een enorme verscheidenheid is aan klankkleuren. ‘Die Jongens Van Willems’ ervaren elk optreden als een uitdaging om het publiek, hoe gemêleerd ook, naar de zin te maken. Tot hun grote voldoening zijn zij tot nu toe steeds in die opzet geslaagd. Dit is geen ‘top-40 band’ maar een topband voor boven de 40!
Shows
Die jongens van Willems
Die jongens van Willems

Vanaf795

Genres
AllroundBluesCeremonieDance ClassicsFeestFunkInstrumentaalJazzLatinPopReggaeRnBSeventies / 70`sSoul

Video’s
 • His & Co
  His & Co

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40
 • Prime Suspect
  Prime Suspect

  Vanaf1495 Coverbands

  DanceDance Classics
 • Bony Marony Coverband
  Bony Marony Coverband

  Vanaf500 Coverbands

  Rock & Roll
Die jongens van Willems boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Die jongens van Willems online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Die jongens van Willems net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Die jongens van Willems beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Die jongens van Willems liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Die jongens van Willems wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Die jongens van Willems boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.