Search icon

Die Münchener Schmachtfetzen

Die Münchener Schmachtfetzen

Bands
Duits
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Schmachtfetzen? Dat is dus Duits voor ‘smartlappen’.. Een vlag die de lading niet helemaal dekt, want niet alleen smartlappen, maar ook de grootste Duitstalige feest- en pophits passeren bij een optreden van Die Münchener Schmachtfetzen de revue. Van Heino naar Heintje en via Nena naar Rammstein. Drafi Deutscher, Rex Gildo, Kraftwerk, Nicole; een ongekend grote verscheidenheid aan Duitse artiesten komt voorbij. Het zal niemand ontgaan zijn, dat het fenomeen “Duitse Bieravond” de laatste tijd enorm opgang vindt. Deze avonden ondervinden een enorme belangstelling van een zeer breed publiek, van jong tot oud. Gezelligheid is immers troef! (en wie zegt dat een bieravond per se in oktober georganiseerd moet worden ??) Pullen bier, Sauerkraut und Bratwurst en schöne Mädchen doen een avond eigenlijk bij voorbaat al slagen, maar… voorwaarde voor het welslagen is wel, dat het entertainment heel goed afgestemd moet zijn op het thema. Welnu, Die Münchener Schmachtfetzen passen naadloos in dat concept! Of het nu gaat om een dorpsfeest, kermis,bedrijfsfeest of verjaardag, een Duitse avond met Die Schmachtfetzen is een garantie voor een knalfeest! Die Münchener Schmachtfetzen oftewel de familie Ingolstadt (Heidi, Siegfried, Klaus, Günther, Stefan en Bernd, verzorgen een liveoptreden van 3 royale sets Het programma kan worden uitgebreid met de Bayerische drive-in show van dj’s Albert Altendorff & Holger Holtzkirchen, die dan het voorprogramma, de pauzemuziek en het na programma verzorgen. En wilt u de show helemaal ‘af’ hebben, dan is het wervelende ballet van 3 hübsche Dirndl, o.l.v. Helga Trunckenboldt een fraaie aanvulling. De presentatie is geheel in het Duits, hetgeen een apart cachet aan de avond geeft. Natuurlijk wordt de feestvreugde alleen nog maar verhoogd, als ook de gasten in gepaste kledij verschijnen en ook de organisatie en medewerkers zich conformeren aan de dresscode! Niets staat dan een geslaagde avond nog in de weg !
Shows
Die Münchener Schmachtfetzen
Die Münchener Schmachtfetzen

Prijs op aanvraag

Genres
Apres-skiFeestFoutLevenslied / volksOktoberfest

Video’s
 • Soulblender
  Soulblender

  Vanaf1950 Coverbands

  Dance ClassicsDisco
 • Landslide
  Landslide

  Vanaf675 Coverbands

  Eighties / 80´sPop
 • The Jan & Only Band
  The Jan & Only Band

  Vanaf2375 Coverbands

  AllroundDance Classics
Die Münchener Schmachtfetzen boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Die Münchener Schmachtfetzen online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Die Münchener Schmachtfetzen net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Die Münchener Schmachtfetzen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Die Münchener Schmachtfetzen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Die Münchener Schmachtfetzen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Die Münchener Schmachtfetzen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.