Search icon

Die2 - Feestduo - Feest Act

Die2 - Feestduo - Feest Act

Artiesten
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Humor en plezier staat bij de feest act Die2 voorop. Een optreden van Die2 is dan ook een feest welke je niet mag missen. Alle Nederlandstalige en Engelstalige hits van toen tot nu komen voorbij en wordt door Die2 in een eigen sausje ten gehore gebracht. Vette Beats en een hoog spring gehalte. Daarnaast heeft Die2 ook een eigen feestrepertoire waarmee zij hard aan de weg timmeren en zeer goede recensies ontvangen! Feestduo Die2 ………. een echt feestje! Edwin de Goede & Louiy de Bruin twee zangers die elk afzonderlijk al flink wat zangkilometers achter de rug hebben en beide al jaren actief zijn als leadzangers in verschillende coverbands. Vele malen kwamen zij tijdens optredens elkaar tegen en direct was daar een grote muzikale als persoonlijke klik! Het duurde dan ook niet lang en Die2 was geboren.. Augustus 2016 is de eerste single van Die2 een feit 'Spring uit je String' een heerlijk zomers nummer met een Braziliaans tintje! Januari 2017, de nieuwe single 'Er hangt een dame aan de Dakgoot' is een feit. De mannen van Die2 zijn er helemaal klaar voor! Laat de carnaval 2017 maar beginnen! September 2017, nu de temperatuur daalt moet het publiek zich warm houden, reden te meer voor het feestduo Die2, richting de après-ski te gaan en de temperatuur te laten stijgen tot extreme hoogte. Het gas moet erop, de muziek mag hard en Die2 gaat van start met alweer de 3e single 'Hey Die hand omhoog' een heerlijk feestnummer waarop je niet stil mag blijven staan. Die2 zijn perfect voor bijvoorbeeld carnaval, feesten, après-ski, verjaardagen. Het is een Tape Act, de show duurt 30 minuten (in overleg en tegen meerprijs kan het ook 2x 30 minuten zijn) en ze kunnen eigen techniek tot 350 pers. meenemen.
Shows
Die2 - Feestduo - Feest Act
Die2 - Feestduo - Feest Act

Vanaf795

Genres
Apres-skiCarnavalFeestLevenslied / volks

Video’s
 • 5ive
  5ive

  Op aanvraag Zanggroepen

  FoutNineties / 90`s
 • De Meisjes met de Wijsjes
  De Meisjes met de Wijsjes

  Vanaf1320 Zanggroepen

  Pop
 • DJ Bompa & de Mens
  DJ Bompa & de Mens

  Vanaf695 Zanggroepen

  Apres-skiCarnaval
Die2 - Feestduo - Feest Act boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Die2 - Feestduo - Feest Act online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Die2 - Feestduo - Feest Act net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zanggroepen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Die2 - Feestduo - Feest Act beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Die2 - Feestduo - Feest Act liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Die2 - Feestduo - Feest Act wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Die2 - Feestduo - Feest Act boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zanggroepen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.