Search icon

Diego Holzken

Diego Holzken

Artiesten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Diego werd geboren op 6 januari 1993 in Sittard. Van jongs af aan speelt muziek een belangrijke rol in zijn leven. Hij was dan ook altijd bezig met zingen en het draaien van muziek. Op feestjes stond hij vaak met een microfoon in zijn handen liedjes te zingen. In het najaar van 2015 was Diego op vakantie in Spanje waar op dat moment in een hotel verderop een artiestenreis plaatsvond. De organisatoren van deze reis en tegelijkertijd kennissen van Diego vroegen hem of hij het leuk zou vinden om een liedje te komen zingen tijdens de artiestenavond. Dit was de kans om zijn stem te laten horen aan een groter en voor hem onbekend publiek. Hij zong het nummer ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ van Wolter Kroes. Dit optreden leverde hem veel positieve reacties op en het publiek was dan ook erg onder de indruk van zijn stemgeluid. In mei 2016 besluit Diego om serieus verder te gaan met zijn talent. Vanaf dat moment weet hij het zeker, hij wil optreden en muziek maken. In deze korte periode heeft hij al een aantal leuke hoogtepunten mogen beleven. Zo heeft hij onder andere mogen optreden op de Kadefeesten in Maastricht waar jaarlijks een paar duizend bezoekers op af komen en is hij in april 2017 uitgenodigd om als artiest mee te gaan op artiestenreis naar het Griekse eiland Kos. Verder heeft hij als gastartiest opgetreden op evenementen van collega artiesten als Jaman, Ferry de Lits en Django Wagner en stond hij in het najaar van 2017 voor het eerst op de line-up van Het Mega Woonwagenfeest. Tijdens zijn uitverkochte single presentatie op 24 november 2017 reikte Manfred Jongenelis het eerste exemplaar uit van Diego Holzken zijn debuutsingle ”Alleen Jij”. De tekst en muziek van de single zijn door Manfred Jongenelis geschreven en geproduceerd. De single is onder meer te zien op YouTube en te beluisteren op Spotify.
Shows:
 • Diego HolzkenVanaf1495
Genres
Levenslied / volks

Videos
 • The Dutch Michael Jackson
  The Dutch Michael Jackson

  Op aanvraag Zangers

  PopTribute
 • Tino Martin
  Tino Martin

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Mart Hoogkamer
  Mart Hoogkamer

  Op aanvraag Zangers

  FeestLevenslied / volks

Diego Holzken boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Diego Holzken beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Diego Holzken liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Diego Holzken wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Diego Holzken boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.