Search icon

Diep Triest

Diep Triest

Bands
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Het klinkt onlogisch, maar het is ze al 1700 keer gelukt. Sinds 1995 trekt het droevige gezelschap door het vaderland en ver daarbuiten. Vraag aan de bewoners van wereldsteden als; Rossum, Bakkeveen, St Anthonis, Hapert, Loon, de Knipe, en Madurodam hoe het was om DiepTriest te beleven, ze zullen allen beamen dat het kan: Feesten met DiepTriest. Zelfs in Orlando Florida en in het bloedhete Oman gingen de handen in de lucht, zong men de kelen schor en praat men nog lang na over de belevenissen met deze Groningse smartlappenband. Want dat is DiepTriest. Een smartlappenband. Nederlandstalige muziek in een stevig jasje, gebracht in een aanstekelijke show met veel humor en parodie. Diep Triest is: Verscheuren met Koos, wijn drinken op Imca, Zonder Naam naar Mexico, met Anneke in het Brandend Zand, geloven in André, door de stad scheuren met Manuela en knallen met Malle met Babbe. Met ander woorden: BESTEL MAAR!!! DiepTriest staat voor Feest met de hoofdletter F en Meezingen met de hoofdletter M. Een avond DiepTriest mét voor en na programma. DiepTriest neemt zijn eigen voor en na programma mee, “Part One!” en “31 Graden Live” genaamd. Part One! brengt moderne Engelstalige Top 40 muziek, denk daarbij aan: Adele, Katy Perry, Rihanna, Beyoncé, Bruno Mars en Anouk. 31 Graden Live is het na programma en speelt swingende Engelstalige zomer hits. Een feestelijke en zonnige medley van verrassende muziekcombinaties. Dansen en Zweten.
Shows:
 • Diep TriestPrijs op aanvraag
Genres
Levenslied / volks

 • Faute Bendt
  Faute Bendt

  Vanaf3000 Coverbands

  Apres-skiCarnaval
 • Dazz XL
  Dazz XL

  Vanaf2000 Coverbands

  AllroundEighties / 80´s
 • Noah
  Noah

  Vanaf2395 Coverbands

  AllroundDance

Diep Triest boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Diep Triest beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Diep Triest liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Diep Triest wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Diep Triest boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.