Search icon

Dieter Koblenz

Dieter Koblenz

Artiesten
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wie kent ze niet de oude Kult-Schlagers: Ein Festival der Liebe, Schone Maid, Rosamunde, Eine Neue Liebe is wie ein Neues Leben, Anita, Schon is es auf der Welt zu sei uzw. Uit elke oude jukebox klonken zij jaren geleden. De uitjes naar Koblenz en Trier kregen er een speciale dimensie door. En zoals het levenslied Nederland meer glans geeft is de Schlager onlosmakelijk verbonden aan Deutschland. Het land van de Rijn, Tatort, de Schwarzwaldkliniek, grote pullen bier und…. Dieter Koblenz! De ambachtelijke Schlagersanger uit Trier heeft zijn werkterrein uitgebreid en laat nu ook de Nederlandse bodem trillen van genot als het oerduitse repetoire uit zijn gouden stem te voorschijn komt. Humor, Spass und viel bekannte Lieder in diesen Kultschlagershowparodie! Das Hort man sich nicht nur an man soll das erleben! Dieter is te boeken als solo-act, met DJ, met zangeressen of met een Oktoberfestshow!
Shows
Dieter Koblenz
Dieter Koblenz

Vanaf1350

Genres
Apres-skiCarnavalFeestFoutLevenslied / volksOktoberfest

Videos
 • Rudi Rozenberg
  Rudi Rozenberg

  Vanaf695 Zangers

  Apres-skiCarnaval
 • Peter Koelewijn
  Peter Koelewijn

  Vanaf3230 Zangers

  CeremonieLevenslied / volks
 • Alides Hidding
  Alides Hidding

  Op aanvraag Zangers

  FunkJazz
Dieter Koblenz boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dieter Koblenz beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dieter Koblenz liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dieter Koblenz wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dieter Koblenz boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.