Search icon

Dimension12

Dimension12

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dimension12 is een exclusieve act die met name bedoeld is voor de grotere evenementen en (bedrijfs)feesten en brengt een avondvullend programma vol show, feest en energie. Het unieke is dat het front van deze professionele 12-mansformatie onder meer bestaat uit 2 prachtige, dansende backingvocalisten. Daarnaast bestaat de band uit een 4-koppige blazerssectie en een 4 man sterke ritmesectie. Er is dus ook heel veel te zien op het podium van Dimension12! Het repertoire is herkenbaar en energiek en gaat qua genres verder dan de meeste live bands. Naast disco, soul, latin en rock, staat ook hedendaagse dance en zelfs happy hardcore op het repertoire en dit alles 100% live gespeeld! Dimension12 bestaat uit 12 professionele muzikanten, die afkomstig zijn uit binnen en buitenland (van Den Haag tot Keulen). Het concept is zeer doordacht:
 • Het programma loopt naadloos aan een stuk door (non-stop 3 x 45 minuten show)
 • Zowel de arrangementen als de choreografieën zijn tot in detail uitgewerkt (maar indien nodig is er natuurlijk ook ruimte voor improvisatie)
 • Het 3 dames en 1 heer tellende front zorgt voor veel interactie met het publiek en staat garant voor feest (zowel op als voor het podium) De band is ook qua kleding volledig gestyled
 • Het repertoire bestaat uit uitsluitend energieke, feel good nummers die zeer herkenbaar en opzwepend zijn voor een publiek tussen de +/- 20 en 60 jaar
 • Begeleiding van artiesten is mogelijk (in overleg)
Shows
Dimension12
Dimension12

Vanaf3995

Genres
AllroundDance ClassicsFeestFunkInstrumentaalJazzPopSoulTop 40

Videos
 • De Rock ’n Roll Coverband
  De Rock ’n Roll Coverband

  Vanaf1495 Coverbands

  Rock & Roll
 • Headline
  Headline

  Vanaf1750 Coverbands

  AllroundEighties / 80´s
 • Fiesta
  Fiesta

  Vanaf1295 Coverbands

  Eighties / 80´sFeest
Dimension12 boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dimension12 beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dimension12 liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dimension12 wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dimension12 boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.