Search icon

Dinosaurus Experience

Dinosaurus Experience

Kindervermaak
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Miljoenen jaren geleden leefde er dinosaurussen op aarde. Het enige dat van deze dieren nog is overgebleven, zijn botten. Tenminste dat dachten we. De Dino Experience T-REX laat je oog in oog staan met een levensechte dinosaurus. T-REX: De levensgevaarlijke T-REX zal uw evenement een flinke boost geven als het gaat om publieke aandacht. U ziet de ranger Al van ver aan komen lopen met een levensgevaarlijke dinosaurus T-REX. Maar geen paniek! De ranger zal uw gasten helpen een stukje dichterbij te laten komen. Iedereen pakt de camera erbij om deze dinosaurus vast te leggen. Een echte publiekstrekker. Hoe werkt het kostuum: De dinosaurus is 4 meter breed en 2 meter hoog en wordt voortbewogen door een acteur in het kostuum zelf. Pure mankracht en een stukje technologie. De acteur kan door middel van een camera in het kostuum zijn omgeving in de gaten houden maar de ranger zal hem hier ook bij begeleiden. Het kostuum is voorzien van een camera met LCD kleurenscherm, ventilatoren, 7 levensechte dino geluiden, knipperende ogen en een mond die open en dicht kan gaan. Het pak weegt 25 kg en de temperatuur kan oplopen tot 45 graden. Het pak is “in balans”, daarom is het vervelend als bezoekers het pak vastpakken of er op leunen. De acteur kan de balans verliezen en het is een zware belasting voor de rug. Graag uw aandacht: - Het pak is niet los te huur, de act is compleet met acteurs. - Er wordt opgetreden per uur ( 30 minuten) - Standaard 3 x 30 minuten. - Bij regen kan er niet buiten worden opgetreden in verband met elektronica.
Shows
Dinosaurus Experience
Dinosaurus Experience

Vanaf1095


Videos
 • Het Grote Piratenavontuur
  Het Grote Piratenavontuur

  Vanaf2595 Karakters - meet and greet

 • Pipapony
  Pipapony

  Vanaf295 Karakters - meet and greet

 • Angelina Ballerina
  Angelina Ballerina

  Vanaf995 Karakters - meet and greet

Dinosaurus Experience boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dinosaurus Experience online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dinosaurus Experience net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Karakters - meet and greet boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters - meet and greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dinosaurus Experience beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters - meet and greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dinosaurus Experience liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dinosaurus Experience wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dinosaurus Experience boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Karakters - meet and greet meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.