Search icon

DionV Live Action Painter

DionV Live Action Painter

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

DionV: een artiest met passie voor kunst. DionV combineert zijn passie met kunst en creativiteit als live action painter. DionV heeft een achtergrond als acteur en entertainer, maar op jonge leeftijd ontdekt DionV dat schilderen dichter bij hem staat. Niet gek! Dion Varossieau heeft het namelijk niet van een vreemde; zijn verre voorvader was Andrea del Verrochio, één van de leermeesters van de toen nog 18- jarige Leonardo da Vinci. DionV combineert zijn passies en zet zo de traditie voort. “Een ware belevenis!”, “Buitengewoon”. Dat is de kunst en het optreden van DionV. Een echte DionV is als een uitlaatklep voor de onderdrukking van onze samenleving. ‘Ben je blank of zwart?’ ‘Ben je homo?’ ‘Waarom heb je schulden?’ Alle emoties die voortkomen uit de onderdrukking van nu stopt DionV in zijn kunst. Dat is de reden waarom DionV’s kunst buitengewoon is. DionV treedt op tijdens shows en events en heeft o.a. gestaan samen met Quintino, AfroJack, Cor Bakker en vele meer. Maar het blijft niet bij optreden alleen, DionV heeft al tot twee keer toe de Evenementen Brache Awards mogen ontwerpen en schilderen. Zo staan er bij 26 BN’ers (Danny de Munk, Gerard Joling, Jeroen van de Boon, DJ Quintino etc.) een echte DionV op de schoorsteenmantel. En ook lopen er al meer dan 30 mensen rond met hun eigen unieke door DionV beschilderde Mascolori schoenen.
Shows
DionV Live Action Painter
DionV Live Action Painter

Prijs op aanvraag


 • De Zandprinses
  De Zandprinses

  Vanaf775 Tekenaars

 • Realistische portretten op scholen
  Realistische portretten op scholen

  Vanaf300 Tekenaars

 • Zouk Dansshow
  Zouk Dansshow

  Vanaf455 Dansshows

  Latin
DionV Live Action Painter boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct DionV Live Action Painter online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van DionV Live Action Painter net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Tekenaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tekenaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DionV Live Action Painter beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tekenaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DionV Live Action Painter liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DionV Live Action Painter wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DionV Live Action Painter boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tekenaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.