Search icon

Dip en Dap Roadshow

Dip en Dap Roadshow

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Deze act is de perfecte combinatie tussen goochelen en zingen. Het is een spannende interactieve show waarbij de bekende Dip & Dap langs komen! Na de show kunnen alle kinderen op de foto met Dip en Dap. Wat trekt meer de aandacht dan goochelen en zingen…? Heel goed! DIP & DAP! Dus… de perfecte combi goochelen, zang én Dip & Dap in een spannende, spectaculaire en interactieve show. De Dip en Dap Roadshow met Tjikkoen d’Obika! Dip & Dap komen graag naar elk feest, evenement of party toe. Samen met Laureen, oosterse goochelaar Tjikkoen en de kinderen maken ze van alles mee. Na de show kunnen de kinderen met dit duo op de foto voor een levendige herinnering! Zo Wordt er nog lang nagepraat over deze voorstelling en uw evenement of feest! - Bekend van TV. - Veel interactie met de kinderen. - Inclusief meet en greet van 15 minuten - Voorstelling van 45 minuten - Aan te passen voor elke gelegenheid. Zoals ieder jong kind, ontdekken Dip & Dap de wereld om hun heen. Ze belanden in allerlei nieuwe situaties. Ze doen spelenderwijs aldoor nieuwe ervaringen op en leren van elkaar, op een grappige manier. Net als in de TV- afleveringen staan Dip & Dap altijd klaar om te helpen. De misverstanden die de soms o zo domme Dip veroorzaakt, worden door zijn zusje Dap op een leuke, speelse wijze opgelost. Herkenbaar en leerzaam voor de kinderen, bovendien leuk voor de ouders. In deze show staat ‘de verjaardag van Dip en Dap’ centraal. Deze wordt georganiseerd door de lieve Laureen die in de voorstelling ook liedjes van Dip en Dap zingt! De grappige Oosterse goochelaar Tjikkoen is de ‘grootte’ verrassing! De show barst van de interactie: meezingen, mee dansen en meehelpen de problemen op te lossen. Ook al kennen sommige kinderen die giraffen met hun lange nekken en knokkelige knieën nog niet zo goed, dat maakt niets uit en Dip & Dap willen jullie allemaal graag ontmoeten!
Shows
Dip en Dap Roadshow
Dip en Dap Roadshow

Vanaf395


 • Kindervoorstelling de Kluis
  Kindervoorstelling de Kluis

  Vanaf450 Kindershows

 • Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow
  Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow

  Vanaf1495 Kindershows

 • De Championsheeps
  De Championsheeps

  Vanaf4995 Kindershows

Dip en Dap Roadshow boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dip en Dap Roadshow online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dip en Dap Roadshow net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kindershows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dip en Dap Roadshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dip en Dap Roadshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dip en Dap Roadshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dip en Dap Roadshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kindershows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.