Search icon

Dirk Taat

Dirk Taat

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dirk Taat (1984) kwam via Frederique van der Wal in contact met de modellenwereld. Dat bleek niet geheel onverdienstelijk, fotosessies voor Veronica Magazine, Tommy Hilfiger en Bjorn Borg waren het gevolg. Voor deze shoots reist hij dan ook de hele wereld over. Maar ook in de tv commercials van Verkade en Veronica en in Gerard Joling’s videoclip ’24 uur verliefd’ vertolkte Dirk Taat een belangrijke rol. In 2008 heeft hij succesvol geauditeerd voor de populaire BNN soap ‘Onderweg Naar Morgen’. Hierin speelt hij de rol van Alex Luzack. Dirk was ook als acteur te bewonderen in series als ‘S1ngle’ en de ‘Co assistent’. En dat hij sportief is heeft hij onomstotelijk bewezen in het EO-programma ‘De Pelgrimscode’. In dit programma battelden 10 BN-ers tegen elkaar tijdens een reis van Istanbul naar Jeruzalem. Dirk won het programma en verdiende daarmee €15.000 die hij volledig doneerde aan het goede doel; Stichting Valkenboskamp in Den Haag.
Shows
Dirk Taat
Dirk Taat

Vanaf1750


 • Lucia Rijker
  Lucia Rijker

  Op aanvraag Presentatoren

 • Presentator Gerard
  Presentator Gerard

  Vanaf225 Presentatoren

 • Emma Wortelboer
  Emma Wortelboer

  Op aanvraag Presentatoren

Dirk Taat boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dirk Taat beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dirk Taat liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dirk Taat wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dirk Taat boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.