Search icon

Dirque du Cirque

Dirque du Cirque

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Twee ex-circusdirecteuren uit al lang vervlogen tijd. Ze vinden het heerlijk om weer onder de gasten te zijn. Ze presenteren, proclameren, verkondigen, kondigen aan en af.... ontvangen, begeleiden, brengen uw gasten graag in beweging. Van A naar B tot Z... alles logistiek en praktisch geregeld met de nodige stiptheid, plezier en pret de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ gezet!
Functioneel theater op z’n best!
Shows:
 • Dirque du CirquePrijs op aanvraag

 • The Pebbles
  The Pebbles

  Vanaf690 Ontvangstacts

 • De Roze Waterdraakjes
  De Roze Waterdraakjes

  Vanaf695 Ontvangstacts

 • Venus van Milo - standbeeld
  Venus van Milo - standbeeld

  Vanaf550 Ontvangstacts

Dirque du Cirque boeken doe je zelf!

Ontvangstacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dirque du Cirque beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dirque du Cirque liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dirque du Cirque wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dirque du Cirque boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.