Search icon

Dirrty Berry

Dirrty Berry

DJ's
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Cadillac, dat is het merk auto dat hoort bij een nieuwe naam in de scène; Dirrty Berry. Alsof het rijden in een classic niet genoeg is komen daar ook de andere stilistische kenmerken bij kijken. De niet-stereotypische snor en tattoos maken van 'Berry' een graag gezien gezicht in het nachtleven. Als DJ vindt hij de fijne lijn tussen crowdpleasen en een eclectisch visie zoals het ooit bedoeld was; met een bepaalde swung, of swing beter gezegd.
Sexy House, Urban, Trap, Moomba, classics, 80's 90's naadloos gemixed op een dirrty manier.
Afkomstig uit Sneek vertegenwoordigt Dirrty Berry wellicht het meest noordelijke puntje binnen het Nachtbrakers team. Met meer dan genoeg draai-uren op respectabele podia zoals Club1841, Jimmy Woo, Sneekweek, Paradiso, De Swetser, Terschelling en Beachrockers staat Dirrty Berry midden in de huidige tijdsgeest en kan die ervaring dan ook perfect overbrengen op het publiek. It is time for Dirrty Berry to make his mark. Get involved.
Shows:
 • Dirrty BerryPrijs op aanvraag
Genres
Eighties / 80´sHipHopHouseNineties / 90`s

Videos
 • SPRKZ
  SPRKZ

  Vanaf285 House DJ's

  DanceHouse
 • FrenkyZ
  FrenkyZ

  Vanaf235 House DJ's

  DiscoHouse
 • Doppelgang
  Doppelgang

  Op aanvraag House DJ's

  House

Dirrty Berry boeken doe je zelf!

Deep House DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Deep House DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dirrty Berry beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Deep House DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dirrty Berry liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dirrty Berry wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dirrty Berry boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.