Search icon

D.I.S.C.O.

D.I.S.C.O.

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Hier is ‘ie, de enige gespecialiseerde discoband. Ervaren sinds 1988 en wars van alle trends. De band die op elk glitterfeest een opwindend en zeer dansbaar tijdsbeeld neerzet. Herkenbaar voor een volwassen publiek. En met een presentatie zo aanstekelijk dat zij ook degenen die de discoperiode niet hebben meegemaakt op de dansvloer krijgt. Non-stop classic dansnummer zoals “Celebration” en “Le Freak” Filmklassiekers als “Staying Alive” en Brand new day” ( the Wiz). Maar ook nummers waarvan iedereen de titel is vergeten, zoals “Starlette”en Can you feel the Force”. D.I.S.C.O. is: – 3 x 45 minuten non-stop classic dansnummers met striking presentatie. – 7 mannen en 2 vrouwen sterk. – Een professionele licht- en geluidsinstallatie tot circa 700 personen. – Geen afgemeten top 40-band, maar wel reeds 12 jaar the real thing! – Geschikt voor zowel de grote bühne als voor de kleine gezellige gelegenheden. De band valt naadloos op zijn plaats in de huidige jaren zeventig revival. D.I.S.C.O. is een graag geziene gast op bedrijfsfeesten die nu eens iets anders in huis willen halen. Een groep van gemotiveerde discomuzikanten, een band die voluit gaat voor haar passie. Kortom: deze band speelt geen disco, ze is D.I.S.C.O.
Shows:
 • D.I.S.C.O.Vanaf2250
Genres
Dance ClassicsDiscoEighties / 80´sFunkSeventies / 70`s

 • New Leaf
  New Leaf

  Vanaf1895 Coverbands

  AllroundCountry
 • Nijha All Stars band
  Nijha All Stars band

  Vanaf875 Coverbands

  DiscoLevenslied / volks
 • Twenty Six
  Twenty Six

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundCeremonie

D.I.S.C.O. boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is D.I.S.C.O. beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat D.I.S.C.O. liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van D.I.S.C.O. wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je D.I.S.C.O. boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.