Search icon

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Wij zijn een drive-in show uit het Westland / Den Haag en verzorgen al meer dan 40 jaar met alle plezier uw type feest. Tijdens de avond kunnen de gasten genieten van volop muziek en TOP entertainment. Met echte instrumenten, klederdrachten en kleurrijke attributen worden deze op de planken gezet. U bent aan het juiste adres voor een swingend feest voorzien van verrassend entertainment. Wij zijn een drive-in show uit het Westland / Den Haag en verzorgen al meer dan 40 jaar met alle plezier uw type feest. Wij hebben ruime ervaring met bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea, kortom: elk gewenst feest. Hierbij weten we elke keer een persoonlijke twist te geven bij de gestelde wensen. Tijdens de avond kunnen de gasten genieten van volop TOP entertainment. Ook de mensen die niet zo van dansen houden, kunnen genieten van een avondvullend programma met diverse verrassende optredens. Met echte instrumenten, klederdrachten en kleurrijke attributen worden deze op de planken gezet. Wij geloven niet in het 'alleen draaien van muziek': er komt bij een goed feest veel meer bij kijken! Muziek is niet alleen om te horen. Samen met een wervelende show van lichteffecten, videobeelden, het enthousiasme van onze DJ's en hun interactie met uw gasten, komt het feest pas echt op gang! VIP - Ontvangst [ optie ] Ook een unieke verwelkoming van uw gasten kan door ons gerealiseerd worden. Elk uitgenodigd persoon, stel of groep wordt door ons persoonlijk ontvangen. Doorgaans staan wij bij de entree van uw feest, om uw gasten als echte VIP's te ontvangen, te verkleden en de daarbij horende foto's te maken. Uw gasten zijn daardoor al in een feeststemming voordat het werkelijke feest begint! Alle foto's worden tijdens het feest door onze beamer weergegeven en uiteraard krijgt u alle foto's als herinnering mee. Disco Surprise ook op uw feest? Wij horen graag van u!
Shows
Disco Surprise
Disco Surprise

Vanaf625

Genres
AllroundFeest

 • Memphis Maniacs
  Memphis Maniacs

  Op aanvraag Allround

  AllroundFeest
 • k-Beng
  k-Beng

  Vanaf1350 Allround

  AllroundDance Classics
 • Grooving
  Grooving

  Op aanvraag Allround

  AllroundInstrumentaal
Disco Surprise boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Disco Surprise online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Disco Surprise net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Disco Surprise beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Disco Surprise liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Disco Surprise wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Disco Surprise boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.