Search icon

Dixieland Crackerjacks

Dixieland Crackerjacks

Muzikanten
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Het looporkest van de Dixieland Crackerjacks is een flexibel mobiel bandje dat kan dienen ter opluistering van zeer uiteenlopende evenementen. Meestal bestaat het uit vijf muzikanten. In overleg is optreden met meer of minder mensen ook mogelijk. Deze bezetting is het meest geschikt voor het opvrolijken van buitenactiviteiten, als verrassende mobiele act, aan boord van schepen of als er bij één feest op meerdere plaatsen muziek gewenst is. Bij buitenactiviteiten kunt u denken aan braderieën, sportevenementen, winkelcentra, vakantieparken of muziekfestivals. Als mobiele act is de band in het verleden reeds ingezet bij tal van bedrijfsevenementen, zoals productpresentaties, jubilea en personeelsfeesten. Een wel heel bijzondere plek neemt het spelen bij begrafenissen in. In het oude New Orleans werd de overledene soms naar zijn laatste rustplaats begeleid met live muziek. De Crackerjacks zijn meermaals gevraagd om in deze traditie een muzikale bijdrage te leveren. Ten behoeve daarvan staan op het repertoire een aantal traditionele “dirges”. Het grootste deel van de optredens is echter van luchtiger gehalte. Zo speelde de band op menige receptie, bij stads- en dorpsfeesten, beurzen en ook in het café. Het repertoire bestaat dan uit vrolijke muziek uit de “roaring twenties”. De zang klinkt geheel authentiek door middel van een megafoon. Binnen de band zijn meerdere vocalisten die elk hun eigen specifieke timbre bezitten. De kleding bestaat uit vrolijke dixie-outfit met strooien hoedjes, blauwe vestjes en bijpassende vlinderstrikjes. Ook wordt af en toe in themaoutfit opgetreden, bijvoorbeeld in de Efteling.
Shows:
 • Dixieland CrackerjacksPrijs op aanvraag
Genres
AllroundDance ClassicsFeestPop

Videos
 • McDixie Light
  McDixie Light

  Vanaf875 Orkesten

  Allround
 • The Little Swingband
  The Little Swingband

  Vanaf2695 Orkesten

  Jazz
 • Old Town Swing Dutch dixieband 4 musici
  Old Town Swing Dutch dixieband 4 musici

  Vanaf825 Orkesten

  Instrumentaal

Dixieland Crackerjacks boeken doe je zelf!

Orkesten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Orkesten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dixieland Crackerjacks beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Orkesten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dixieland Crackerjacks liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dixieland Crackerjacks wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dixieland Crackerjacks boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.