Search icon

DJ AXEL

DJ AXEL

DJ's
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Hij behoort tot een van de meest veelbelovende house DJ’s van Nederland. Excentriek, energievol en ongekend dansbaar! Bekijk hier zijn profiel en luister naar een half uur DJ skills van DJ AXEL. Als derde lid en muzikaal brein van het bizarre housecollectief ‘Wunterschlaus’, heeft hij al tientallen dansvloeren in Nederland plat gespeeld. Sinds 2016 timmert DJ AXEL aan de weg als bevlogen House DJ. En met succes! Zo was hij onder andere de afsluitende DJ tijdens het Madnes festival 2018 en stond hij in 2017 op Noorderslag en de official ADE afterparty. Het doel van DJ AXEL is om zijn opzwepende, rollende bassen en funky house tunes door heel den land naar de mensen te brengen. Van festival tot boeren schuur, DJ AXEL is overal te boeken en komt met de grootst mogelijke energie je feest betoveren. Luister bovenaan deze pagina naar een half uur DJ AXEL!!

English biography

DJ AXEL is one of Hollands’ most promising house DJ’s. As third member and musical brains of the bizarre house collective ‘Wunterschlaus’, he has already performed in front of many crowds throughout The Netherlands. Since 2016, DJ AXEL has been focusing on his own career as an inspired House DJ. He played at Noorderslag and the official ADE after party in 2017. Also, he was recently booked as closing DJ on Madnes Festival. DJ AXEL’s main goal, is to bring his swelling, rolling basses and funky house tunes to all the partypeople throughout the country. From festivals to cracky barns, DJ AXEL is always prepared and will bring the highest possible energy to hypnotize your party.
Shows
DJ AXEL
DJ AXEL

Vanaf300

Genres
House

 • Dr. Robinson
  Dr. Robinson

  Vanaf725 House DJ's

  DanceElektro
 • Burak Yeter
  Burak Yeter

  Op aanvraag House DJ's

  DanceElektro
 • KhoMha
  KhoMha

  Op aanvraag House DJ's

  HouseTechno
DJ AXEL boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct DJ AXEL online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van DJ AXEL net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

House DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

House DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ AXEL beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

House DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ AXEL liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ AXEL wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ AXEL boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

House DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.